Nodarbības meitenēm vasarā, tikai 14 Ls mēnesī….

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: vacatiostudio.lv

Vēlies lai meitas vasara būtu aizraujoša un pilnvērtīgi pavadīta?

Vacatio studija piedāvā daudzpusīgas, attīstošas nodarbības meitenēm vasarā no 12 līdz 18 gadiem. Balets, dejas, aerobika, defilē, aktiermāksla, foto, make up u.c. nodarbības.

Vacatio modeļu aģentūra modeļu kursus organizē jau 12 gadus. Jau no pirmā gada, kursus apmeklē meitenes, kuru mērķis nav modeles karjera, bet gan vēlme sevi pilnveidot. Ar katru gadu šādu meiteņu kļūst vairāk – viņas iemācās staigāt kurpēs ar augstiem papēžiem, iemācās pareizi lietot dekoratīvo kosmētiku. Aktiermākslas, psihologa un foto nodarbībās meitenes apgūst zināšanas, kas ļauj viņām kļūt atraisītākām, komunikablākām, pašpārliecinātākām.

Fiziskajās nodarbībās meitenes ne tikai trenē savu ķermeni, uzlabo stāju, kustību plastiku, bet arī norūda savu raksturu, jo darbs šajās nodarbībās liek pārvarēt dabisko slinkumu, katra uzvara pār savu slinkumu, liek mums kļūt pārliecinātākiem par savām spējām. Pierādīts, ka fiziski aktīvi cilvēki ir motivētāki, mērķtiecīgāki un pozitīvāki, līdz ar to ikdienā veiksmīgāki. Viena stunda fizisko aktivitāšu sniedz lielāku relaksāciju, enerģijas lādiņu un vēlmi turpināt ikdienas darbus vai mācības, nekā vairākas stundas atpūtas pie televizora vai datora spēlēm.

Nodarbības darba dienu pēcpusdienās, labiekārtotā studijā Rīgas centrā, ar lieliskiem, profesionāliem  un labi zināmiem pasniedzējiem –Zigmundu Līpiņu, Andri Buli, Sarmīti Strautu, Zani Prokofjevu, Baibu Lazdiņu.

Nodarbības plānotas tā, lai tās būtu iespējams apmeklēt arī meitenēm, kuras nedzīvo Rīgā. Cenu politika veidota, lai studijas nodarbības būtu pieejamas ikvienam. Fantastiski pavadīta vasara – jaunas iemaņas, jauni draugi un jauna pieredze.

www.vacatiostudio.lv , 

*Maksas saturs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu