Eirovīzijas producents attiecības ar <i>Anmary</i> ne apstiprina, ne noliedz

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pēc Latvijas Eirovīzijas delegācijas atgriešanās no Baku, kur risinājās Starptautiskā konkursa fināls, uzvirmoja baumas par mūsu pārstāves Anmary un tā brīža Eirovīzijas producenta Aigara Dinsberga ne tik lietišķajām attiecībām.
  
Eļļu ugunij pielēja brīvdienu žurnāla «Vakara Ziņas« rīcībā nonākusi fotogrāfija, kurā Dinsbergs sniedz romantisku skūpstu Anmary jau Eirovīzijas nacionālās atlases koncertā Ventspilī. Atgādinām, ka Dinsbergs nu jau ir bijušais producents, jo pēc atgriešanās viņš nekavējās ar amata pamešanu - [s:41516]. 

Azerbaidžānā masu mediju pārstāvji visai ātri esot pamanījuši, ka Anmary pie Dinsberga pleca esot gluži vai pielaulāta. Uzmanību esot saistījušas dažādas laipnības - žaketes uzlikšana uz Anmary pleciem, kopīgās pastaigas, abu pieskārieni un frivolie jociņi. Tas viss licis domāt par producenta un dziedātājas ne tikai profesionālo saistību.

Pats Dinsbergs sarunā ar «VZ» minētās baumas ne apstiprinājis, ne noliedzis, norādot, ka nevēloties publiski komentēt atsevišķu žurnālistu interpretāciju. «Es šādas baumas ne apstiprinu, ne noliedzu. Es neko šajā sakarā negribu komentēt,» sākotnēji visai kategorisks sarunā ar «VZ» bijis Dinsbergs. «Visa komanda strādājām kopā ļoti ilgu laiku. Un, protams, esmu satuvinājies ne vien ar Anmary, bet arī ar pārējām meitenēm un visu radošo komandu. Kā šā projekta producents es biju atbildīgs par komandu. Draudzīgi centos uzmundrināt, atbalstīt un, cik ir manos spēkos, palīdzēt. Ja kāds to uzskata par romantiskām attiecībām, tā ir žurnālista paša interpretācija. Ko lai es tur komentēju?!» 

Arī Anmary sarunā ar «VZ» norādījusi uz absurdu: «Es tiešām negribu komentēt šādus izdomājumus.»

Jāpiebilst, ka Anmary oficiāli skaitotie brīva (viņai ir nepilnus divus gadus vecs dēls), taču Dinsbergs ir precējies, viņa ģimenē tiekot audzināti divi bērni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu