Video: Negadījums uz ceļa: Smagi ievainots šoferis izglābj 24 pasažierus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Ķīnā par varoni kļuvis kāds autobusa šoferis, kuram izdevies izglābt 24 pasažieru dzīvības pēc tam, kad viņu nāvējoši ievainoja caur stiklu salonā ielidojis dzelzs gabals no kādas garāmbraucošas kravas automašīnas.

Par spīti neciešamajām sāpēm 48 gadus vecais Vu Bins apturēja autobusu, ieslēdza avārijas gaismas un brīdināja pasažierus, lai viņi nekāptu ārā no autobusa.

«Mūsu autobuss apstājās, šoferis pagriezās pret mums, viņš bija bāls un nosvīdis, viņš atvēra durvis un teica, lai esam piesardzīgi,» pastāstījuši aculiecinieki.

Pasažieri aiznesa šoferi drošā vietā un izsauca policiju.

Ārsti apgalvo, ka negadījumā bija nopietni cietušas Bina aknas, tāpat viņam bija lauztas trīs ribas. Ārsti pauduši apbrīnu par šofera varonīgo rīcību šādā stāvoklī.

Četras dienas pēc negadījuma šoferis slimnīcā nomiris, bet miljoniem cilvēku visā Ķīnā lūguši varas iestādes nopietni izmeklēt notikušo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu