«Dinamo» pagarina līgumu ar Bičevski

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

KHL klubs Rīgas «Dinamo» uz trim sezonām pagarinājis līgumu ar 20 gadus veco latviešu uzbrucēju Māri Bičevski, vēsta kluba oficiālā mājaslapa.

Bičevskis aizvadītās sezonas laikā spēlēja HK «Rīga» sastāvā Jaunatnes hokeja līgā (MHL) un «Dinamo» sastāvā KHL. Sezonas pirmajā pusē viņš HK «Rīga» sastāvā spēlēja MHL čempionātā – regulārajā čempionātā 33 mačos gūstot astoņus vārtus un izdarot 13 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnot lietderības koeficentu +2 un 76 soda minūtes.

Pēc Špenglera kausa Šveicē, kur Bičevskis debitēja «Dinamo» sastāvā, viņš kļuva par stabilu pamatsastāva spēlētāju - KHL regulārajā čempionātā piedaloties 15 spēlēs, kurās izcēlās ar vienu vārtu guvumu un vienu rezultatīvu piespēli, nopelnot neitrālu lietderības koeficentu un četras soda minūtes, bet piecās play-off cīņās viņš ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, nopelnīja lietderības koeficentu -1 un četras soda minūtes.

Bičevskis «Dinamo» sistēmā spēlē kopš 2009. gada, pirmajā sezonā spēlējot «Dinamo/Juniors» komandā Baltkrievijas un Latvijas čempionātos (kļuva par Latvijas čempionu), bet pēc tam nākamās divas sezonas HK «Rīga» sastāvā MHL čempionātā. Bičevskis savulaik spēlējis Latvijas U-18 un U-20 izlašu sastāvos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu