Anželika Varum un Leonīds Agutins Jūrmalā stāstīs par mīlestību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

30.jūlijā plkst.19.30 Jūrmalā Dzintaru koncertzālē Krievijas estrādes romantiskākais duets - Anželika Varum un Leonīds Agutins - klausītājus priecēs ar jaunu koncertprogrammu «Kā nedomāt par tevi». Koncerta apmeklētājus kā allaž gaida «dzīvā» mūzika, pavadījumu spēlēs grupa «Esperanto» - viens no labākajiem Krievijas kolektīviem.

Leonīds un Anželika kopā brīnišķīgi izskatās gan dzīvē, gan uz skatuves, būdami apbrīnojami harmonisks duets. Viņu kopīgais koncerts «Kā nedomāt par tevi», bez šaubām, kļūs par brīnišķīgu dāvanu mūziķu daiļrades cienītājiem. Viņi par mīlestību prot runāt tā kā neviens cits, jo zina, kas tas ir.

Jau 15 gadu šis brīnišķīgais pāris ir kopā uz skatuves, un gandrīz tikpat ilga ir viņu laulība. Viņu ģimenē aug burvīga meita, bet viņi paši, neraugoties uz baumām, joprojām ir viens no stabilākajiem slavenajiem skatuves pāriem.

Prese Anželiku Varum dēvē par estrādes dīvu, bet Leonīdu Agutinu - par dzīvās improvizācijas adeptu, kas atrodas mūžīgos meklējumos. Abu mākslinieku mūzika ir aizrautīga, nopietna, romantiska, taču vienmēr «īsta»... Iemīļoto hitu džeza improvizācijas - tādus viņus iespējams dzirdēt tikai koncertos.

Šā gada maijā Anželika Varum strādāja pie jaunas deju programmas, eksperimentējot ar jaunu skanējumu, un tas nozīmē, ka iemīļotākās dziesmas dziedātāja izpildīs neparastā aranžējumā. Savukārt Leonīds Agutins šā gada martā laida klajā savu jauno, jau devīto, solo albumu «Pēdējo romantiķu laiks». Dziesmas no tā noteikti būs iekļautas arī Jūrmalas koncerta programmā.

Jāpiebilst, ka programmas nosaukums «Kā nedomāt par tevi» ir identisks dziesmas nosaukumam, kuru kopā izpilda Anželika Varum un Leonīds Agutins un kuras pērn tapušais klips tika filmēts Jūrmalā (režisors Andrejs Sergejevs). Tieši šā klipa filmēšanas laikā Agutins izlēma kardināli mainīt matu sakārtojumu, pārsteidzot savus talanta cienītājus.

Atgādināsim, ka Leonīds Agutins savu karjeru sāka 1994.gadā, laižot klajā albumu «Baskājainais zēns», kas acumirklī padarīja dziedātāju slavenu. Anželikas Varum karjera sākās jau agrāk. 1990.gadā viņa ierakstīja dziesmu «Pusnakts kovbojs», kas kļuva par īstu hitu diskotēkās, bet jau 1991.gadā klajā nāca dziedātājas pirmais albums «Good Bye, manu zēn».

Biļešu cena uz Varum un Agutina koncertu Jūrmalā - no 15 līdz 60 latiem. Tās iespējams iegādāties «Biļešu servisa» tīklā (tai skaitā Dzintaru koncertzālē,  Statoil»»  DUS, Latvijas pastā, «Reklamarket», «Maxima», «Prisma», «Spice», «Stockmann» u.c.; viss biļešu pārdošanas vietu saraksts - «bilesuserviss.lv»). Sīkāka informācija par koncertu - «artmusic.lv».

Dziesmas «Kā nedomāt par tevi» klips -

Kompānija «ART Music» Anželikas Varum un Leonīda Agutina koncertus Jūrmalā organizējusi jau vairākas reizes. Kompānija Latvijā, Igaunijā un Lietuvā rīkojusi arī tādu pazīstamu dziedātāju kā Vladimirs Presņakovs, Aleksandrs Rozenbaums, Sergejs Trofimovs, Vladimirs Kuzmins, grupu «Mašina vremeņi», «Nazareth», Ken Hensley, «Smokie», «Sweet», «Supermax», Ricchi e Poveri, «Eruption» u.c. uzstāšanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu