Ugo Čavess uzdāvina māju 3 000 000.«Twitter» sekotājam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Venecuēlas prezidents Ugo Čavess apbalvojis sava «Twitter» konta 3 000 000.sekotāju ar jaunu māju, ziņo britu laikraksts «The Daily Telegraph».

19 gadus vecā Natālija Valdivjeso saņēma jauno mājokli ceturtdien. «Liels paldies, mana māja ir ļoti skaista!» viņa tvītoja.

Pagājušās nedēļas sākumā Čavess apsveica jauno sievieti ar kļūšanu par viņa 3 000 000.sekotāju. Vēlāk politiķa kampaņas vadītājs paziņoja, ka Valdivjeso tiks piešķirta jauna mājvieta.

Sieviete Čavesu nodēvēja par «vislabāko prezidentu». «Kad šorīt pamodos, es zināju, ka šī būs manas dzīves laimīgākā diena!» viņa rakstīja.

Tomēr Čavesa rīcība izpelnījusies arī nopēlumu. Valdības kritiķis Gustavo Koronels savā blogā norādījis, ka tik bagātīga atlīdzība par prezidenta atbalstīšanu esot «nepieņemama». Valdivjeso uzdāvinātā māja būvēta par valsts naudu, nevis Čavesa personīgajiem līdzekļiem, tāpēc viņš to nedrīkstēja uzdāvināt par politisko atbalstu politiķim, uzskata Koronels.

Satīriskajā mājaslapā «El Chiguire Bipolar» ievietots izsmejošs raksts, kurā norādīts, ka 2 999 999 Čavesa sekotāji esot ļoti vīlušies. «Miljoniem prezidenta sekotāju sūdzējušies, ka nav saņēmuši neko,» teikts rakstā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu