Sieviete un izmērs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Pastāv viedoklis, ka visas sievietes vēlas lielus un garus locekļus, jo tikai tādi viņas spēj seksuāli apmierināt. Izrādās tamlīdzīgs apgalvojums ne visai atbilst īstenībai un tam par iemeslu ir sievietes dzimumorgānu anatomija.

Sievietes maksts

Sievietes maksts, tāpat kā vīrieša loceklis, var būt gan uzbudinātā, gan miera stāvoklī. Kad tā atrodas miera stāvoklī, maksts sieniņas ir saspiestas un dzemde nolaižas tuvāk ieejai. Uzbudinājuma stāvoklī maksts izstiepjas, pielāgojoties vīrieša locekļa izmēram, dzemdes kakliņš paceļas augstāk vēdera sieniņas virzienā. Tas nozīmē, ka seksuālā uzbudinājuma laikā maksts palielinās līdzīgi vīrieša loceklim.

Maksts izmēri

Miera stāvoklī maksts ir vidēji 10 cm gara un tās diametrs ir 2,5 cm. Uzbudinājumā maksts kļūst vidēji 15,5 cm gara, diametrs – 6 cm.

Par izstaipītu maksti dēvē tādu, kas uzbudinājumā  pagarinās no 20 līdz 22 cm, bet diametrā – no 6,5 līdz 7,5 cm.
Ļoti mazas makstis sastopamas 0,1% gadījumu, mazas – 10% sieviešu, 60% makstis ir vidēja izmēra, 20% ir lielas, bet 10% - izstaipītas makstis. 

Interesanti fakti

90% sieviešu seksuālā uzbudinājuma laikā spēj pieņemt vīrieša locekli, kas ir 22 cm garš un kura diametrs ir19 cm. Tas gan ir iespējams, ja sievietes uzbudinājums ir ļoti spēcīgs. Daži vīrieši uzskata, ka sieviete ir gatava seksam tiklīdz viņas maksts palikusi mitra. Izrādās, sievietes makstij vēl labi jāapasiņo, tā padarot to vēl elastīgāku. Ja dzimumakts tiek uzsākts par ātru un vīrietim ir liels loceklis, tas atduras pret dzemdes muti un velk olvadus, radot sāpīgas sajūtas.

Lielo locekļu īpašnieku ievērībai

Ja vīrietim ar lielu locekli ir gadījusies partnere ar vidēju vai mazu maksti, priekšspēlei noteikti jābūt garākai, lai maksts muskulis pagūtu kļūt elastīgāks un garāks un jāatrod tādas pozas, kurās netiek bakstīta dzemdes mute un partnerei netiktu sagādātas sāpes.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu