Foto un aizkadri: Jaunā dziedātāja <i>Crystal</i> nekautrējas no kailskatiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«Okartes Skatuves» dalībniece - jaunā dziedātāja Crystal ir manīta arī žurnāla «FHM» lappusēs, tomēr fotogrāfa Aleksandra Soklova objektīva priekšā Crystal jeb Kristīne Miljone ļāvusies patiesi atklātiem kadriem.

Kā stāsta Sokolovs, šī fotosesija tapusi pēc viņam netipiskas tehnoloģijas - ar lielformāta kameru, kuras kadra izmērs ir 18/24 cm. Fotokamera sastāv no vairākiem moduļiem - vecākajam ir vairāk nekā 100 gadi! Filma līdzinoties A4 lapai, kuru katru ielādē atsevišķi, tāpēc fotografēšana ar šo kameru notiekot ārkārtīgi lēni. Tā rezultātā fotosesija ilgusi 14 stundas, kuru laikā uztaisīti tikai 28 kadri. 

Šai kamerai ir interesanta un unikāla īpašība, kuras nepiemīt digitālajiem fotoaparātiem - objektīvu un filmu plāksnes var kustēties neatkarīgi viena no otras (parastai fotokamerai tās vienmēr ir paralēlas). Šādi fotografējot var brīvi regulēt asumu, ko nav iespējams panākt ar pēcapastrādes palīdzību, tādēļ foto nav apstrādāts ar datoru. Aleksandrs piebilst, ka viena no fantastiskā rezultāta atslēgām esot ne tikai unikālā fotokamera, bet arī Crystal samtainā āda.

&raquo;.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu