Krišjāņa Barona ielā iecerēta garākā modes skate Baltijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Š.g. 8.jūnijā 17.00 Kr. Barona ielā notiks garākā modes skate Baltijā, portālu «Apollo» informēja Anete Gauruča.

Pasākuma mērķis ir popularizēt Krišjāņa Barona ielas bagāto vēsturi un kultūras mantojumu, demonstrēt ielas daudzveidību un krāšņumu mūsdienās, kā arī veicināt sadarbību starp uzņēmumiem un iestādēm, kas atrodas Kr Barona ielā.

2012.gada 8.jūnijā Barona iela pārtaps par modes skates mēli. Pirmajā Barona ielas modes skatē tiks demonstrētas kolekcijas no vairākiem apģērbu veikaliem. Pasākuma dalībnieki tiks cienāti ar našķiem un uzkodām, ko būs sarūpējuši Baltijā garākās iepirkšanās ielas restorāni un kafejnīcas.

Pirmais modeļu uznāciens būs pie YO-YO frozen yoghurt kafejnīcas. Pēc tam modeles ar tramvaju dosies uz nākamo sarkano paklāju, kurš atradīsies pie veikala «Dore», Kr.Barona ielā 28.

Tur tiks svinēta Latvijas amatnieku un daiļamata meistaru veikala DORE atvēršana.

Dore ir liela vērtība. Latvijā vecos un dižos kokos ir atrodamas aizaugušas un no laika zoba daudz cietušas bišu dores. Arī Kr. Barona ielas DORĒ ir apkoptas Latvijas vērtības, amatnieku ražojumi. To vērtība ir kā Krišjāņa Barona Dainu skapja saturs un kultūras mantojums.

Vēlāk modeļi dosies uz Barona centru, kur notiks nākamais iznāciens. Pēdējais sarkanais paklājs modeļus gaidīs pie vispasaules pazīstamā zīmola United Colors of Benetton veikala. Pēc tam viņi parādīsies garāmgājējiem starp Blaumaņa un Dzirnavu ielām. Visbeidzot tramvajā braucošie varēs apbrīnot modeļus garās modes skates finiša taisnē. Kopumā modeļi veiks 4 izgājienus!

Savu dalību modes skatē pieteikuši tādi veikali, kā, United Colors of Benetton, ODA optika, Zaping, Dāņu Klasika, Dore, Pasaules Optika, VIP Fashion Style, Oskuro Outlet un citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu