Imantā kokā pakaras puisis; internetā izplatās biedējošas sazvērstības teorijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

29.maijā Imantā atrasts kokā pakāries 19 gadus vecs jaunietis, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Internetā saistībā ar šo faktu izcēlusies ažiotāža - kāds izplata informāciju, ka jaunietis nevis pats izdarījis pašnāvību, bet gan ticis vardarbīgi pakārts.

Otrdien vairākiem masu medijiem tika nosūtīta vēstule, kuras autors raksta: «Informācija, kas iegūta no viņa [pakārtā puiša] draugiem, liecina, ka 2.jūnija pievakarē Jurģim un viņa draugiem uz ielas izcēlies konflikts ar diviem krievu tautības jauniešiem. Lai aizstāvētos, Jurģis bijis spiests likt lietā savu skrituļdēli, ar ko iesitis (vienam vai abiem) krievu jauniešiem pa seju. Vēlāk vakarā abi krievu jaunieši sapulcējuši lielāku baru, noķēruši Jurģi uz ielas, kurš iereibis nācis mājās no ballītes, un pakāruši viņu kokā.»

Vēstules autors uzsvēris, ka puisis esot bijis pakārts bikšu siksnā, lai gan pats siksnu neesot valkājis.

«Šobrīd informācija ir diezgan skopa, kā arī nezinu, vai Jurģa draugs liecina policijā. Visticamāk, viņš baidās, jo slepkavas rīkojās mērķtiecīgi. Lūdzu jūs pievērst uzmanību šim gadījumam un palīdzēt lemt taisnu tiesu jauna puiša slepkavām. Lai Jurģim vieglas smiltis!» raksta vēstules autors.

Sadovskis norādīja, ka policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess, taču šobrīd policijai neesot pamata uzskatīt, ka noticis noziedzīgs darījums pret bojāgājušo puisi.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu