Matu, ķermeņa, ādas kopšanai pirms un pēc sauļošanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

 ALFAPARF Milano piedāvā Jums SOLE MARE līnijas produktus, kas paredzēti matu, ķermeņa un ādas kopšanai pirms un pēc sauļošanās.

Produktu inovatīvais sastāvs rūpīgi kops matus un ādu, pasargās no saules staru nelabvēlīgās ietekmes, fotonovecošanās, kā arī sniegs nepieciešamo kopšanu pēc sauļošanas, saglabājot iesauļoto, skaisto ādas toni.

Piedāvājumā piejami 2 produkti:

Sun Shine Oil - Sauļošanās eļļa ar aizsardzību pret fotonovecošanos matiem un ķermenim, 125 ml.
Eļļa aizsargās matus, galvas ādu no tiešo saules staru nelabvēlīgās ietekmes (UV), jūras sāļā ūdens un hlora. Eļļa paredzēta arī ķermeņa ādas kopšanai un tā sniegs visas nepieciešamās rūpes par ādu, mitrinot to un aizsargājot pret foto novecošanos. Mati mirdzēs, āda būs veselīga un ar skaistu iedegumu. Produkts ir dermotoloģiski testēts.
Ērta un vienkārša lietošana: viegli iemasēt ķermeņa ādu un matus.

After Sun Gentle Shower - pēc sauļošanās dušas želeja ar aizsardzību pret fotonovecošanos matiem un ķermenim, 250 ml.
Pēc sauļošanās dušas želeja ir maigs mazgāšanās līdzeklis, kura sastāvā ir bagātīgi mitrinoša formula, kas novērš sāļā jūras ūdens, hlora, smilšu atstāto negatīvo ietekmi, intensīvi mitrinot un atjaunojot galvas un ķermeņa ādu. Īpaši aizsargājošais komplekss pret foto novecošanos izlīdzina un nogludina matu šķiedras. Argana eļļa nodrošina ādas mitrināšanu un barošanu, kā arī galvas ādas atjaunošanu. Iedegumu aizsargājošais un Kakao ekstrakts sniedz maigu kopšanu un veicina iegūtā toņa noturību. Produkts ir dermotoloģiski testēts.

Ērta un vienkārša lietošana: mazgāt ķermeņa ādu un viegli iemasēt mitros matus, saputot, pēcāk noskalot ar ūdeni.

ALFAPARF Milano oficiālais pārstāvis Latvijā – SIA ALIKSIJA

www.aliksija.lv

www.facebook.com/aliksija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu