«Amserv» grupa divās dienās izpārdod mēneša normu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Veiksmīgi noslēgusies «Amserv» grupas «Opel», «Chevrolet» un «Peugeot» autocentros organizētā automašīnu tirdzniecības akcija «24h izpārdošana».

Šī gada 1.jūnijā un 2.jūnijā «Amserv» grupas autocentros Rīgā, Liepājā un Ventspilī, ikgadējās akcijas «24h izpārdošana» ietvaros tika pārdota 51 automašīna.

Akcija notika «Amserv» grupas autocentros Rīgā, Krasta ielā 66 un Brīvības gatvē 246, kā arī Liepājā, Brīvības ielā 146 b un Ventspilī, Zvaigžņu ielā 15. Kopskaitā četros autocentros 1. un 2. jūnijā tika pārdotas 36 jaunas «Opel» automašīnas, 9 jaunas «Peugeot» markas automašīnas, 5 «Chevrolet» automašīnas un viena mazlietota automašīna.

«Mums ir prieks, ka akcija «24h izpārdošana» gadu gaitā ir kļuvusi atpazīstama, un Latvijas iedzīvotāji to izmanto, lai automašīnas iegādātos izdevīgāk», atzīst «Hansa Auto» tirdzniecības vadītājs Zigurds Liepa. «Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, akcijas rezultāti ir pieauguši, tikai šogad iezīmējās jauna tendence - pircēji priekšroku dod jaunām, nevis mazlietotām automašīnām,» turpina Liepa.

Akcijas laikā pieprasītākās bija «Opel Astra Classic Caravan» un «Astra Classic» automašīnas, tām sekoja, «Opel Insignia HB» un «Insignia Sports Tourer». Izdarīt izvēli par labu - «Opel Insignia», pircējiem palīdzēja ne tikai pats - revolucionārais, dažādu augstu atzinību saņēmušais «Opel» modelis, bet arī īpašās akcijas atlaides, kas atkarībā no automašīnas komplektācijas sasniedza no 6 000 līdz pat 6 300 latiem. Akcijas laikā jaunus saimniekus ieguva arī jaunākais «Opel» salonos pieejamais modelis - «Zafira Tourer», dažādi «Chevrolet» modeļi un komercautomašīnas: «Opel Vivaro», «Opel Combo», «Peugeot Boxer» un «Peugeot Partner».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu