Sveicināti Igaunijā jeb «Trek MTB maratons» Apē ir klāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Jau pavisam drīz – 10.jūnijā, Apē pulcēsies «TREK MTB maratona» dalībnieki uz nu jau šī gada 3.posmu. Kalnu riteņbraukšana (MTB) ir viens no dinamiskākajiem un straujāk augošajiem sporta veidiem pasaulē, kas katru gadu pulcē arvien vairāk sportistus un sportiskās atpūtas cienītājus, kā arī kalpo par lielisku brīvā laika pavadīšanu veselām ģimenēm. 2012. gadā  mums ir prieks jau 6. sezonu  sportistiem un visiem MTB cienītajiem piedāvāt vienas no Latvijā interesantākajām MTB maratona sacensībām – «TREK MTB Maratons».

Šogad «TREK MTB Maratona» seriāla pirmais posms notika Ventspils Piedzīvojumu parkā pie Lemberga hūtes, otrais posms – Smiltenē, bet nu kārta  Apei.

Šogad sacensību dalībniekiem piedāvātas vairākas distances –

  • «TREK MTB Maratons» (50 līdz 60 km),
  • «Latvijas Valsts Meži MTB Pusmaratons» (25 līdz 30 km),
  • «Zaļā Josta bērnu sacensības» (200 līdz 1000 m).

«Zaļā Josta Bērnu sacensības» visiem bērniem vecumā no 2 - 12 gadiem ir bez maksas! Bez tam, visi bērni saņems balvas un katrā sacensību posmā varēs izklaidēties «1188» piepūšamajās atrakcijās.

Pēc katra posma tieks noteikts «TREK MTB Maratona» kopvērtējuma līderis, kuram pasniedz līdera kreklu, kurā dalībniekam jāstartē nākamajā posmā. Līdera kreklus sacensībām nodrošinās Latvijas firma Abi2.

Finišā «TREK MTB maratona» dalībniekiem būs iespēja atgūt spēkus ar Latvijas labumiem no «Dimdiņiem», «Balticovo» un «Latvijas maiznieka».

Arī uzņēmums «Virši-A» sarūpējis īpašu dāvanu tiem, kas uz sacensībām ieradīsies ar automašīnu 4 cilvēku sastāvā. Katrā «TREK MTB posmā» trīs laimīgās ekipāžas mājās varēs doties ar 50 litru degvielas laimestu.

Lai uzturētu apkārtējo vidi tīru, sacensību organizatori sadarbībā ar sporta uztura ražotāju «SIS» (Science In Sport) aicina katru dalībnieku izlietoto sporta uztura iepakojumu vest līdz finišam un saņemt 20% atlaidi jaunu «SIS» (Science In Sport) produktu iegādei! Kā pastāstija «SIS» (Science In Sport) pārstāvis Latvijā Kārlis Smilktens: »Šo ideju ieviesām jau 2011. gada sezonā un rezultāts ļoti pārsteidza gan mūs, kā tirgotājus, jo pēc finiša pie sporta uztura stenda pat veidojās rindas, gan arī sacensību posmu organizatorus. Piemēram, pēc sacensībām novācot trases marķējumu, Apes posmā, kur startēja ap 600 dalībnieku, tika atrasti tikai 5 tukši želeju iepakojumi!»

2012. gada «TREK MTB Maratona» nākamie posmi:

  • 10. jūnijā Apes mototrasē
  • 1. jūlijā Talsos, Kamparkalnā
  • 29. jūlijā Cēsu stadionā
  • 18. augustā Pļaviņās

Visiem sacensību dalībniekiem pirms starta, kā arī trasē būs pieejami servisa pakalpojumi no «TREK» veikala («trekveikals.lv»). 

Ēdināšanu un dzirdināšanu trasē nodrošinās «SIS» (Science In Sport) un «Latvijas Maiznieks». 

Katrā posmā ar sponsoru balvām tiks apbalvoti 1. – 3. vietu ieguvēji 16 vecuma grupās.

www.mtb-maratons.lv

IESKATS APES POSMĀ PAGĀJUŠAJĀ GADĀ:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu