Idejas ziedošām kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tā kā kāzu rīkošanai vasarā ir daudz vairāk priekšrocību nekā citā gadalaikā, tad līdz ar silto laiku un pirmajām zemenēm Latvijā populārais kāzu portāls Precos.lv ir izdevis kāzu žurnāla «Precos!» vasaras numuru, kurā atrast aktuālākās kāzu tendences un smelties interesantas idejas.

Žurnāla «Precos!» jau trešais numurs no 05.jūnija ir nopērkams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā un portālā Precos.lv. Vizuāli un informatīvi bagātā izdevuma lapaspusēs apvienota profesionāļu pieredze un ierosmes, kā padarīt kāzu dienu par neaizmirstamu notikumu. Žurnālā ikviens atradīs noderīgu informāciju par visu nepieciešamo pasākuma veiksmīgai norisei.

«Pēc sarunām ar cilvēkiem nākas secināt, ka braukšana uz kāzām asociējas ar gastronomiskiem priekiem, karbonāžu noēšanos un sirsnīgiem tostiem. Ēšana latvietim vienmēr ir bijusi svēta, un bagātīgs kāzu galds ir labs veids, kā iepriecināt sevi un savus viesus. Paturot to prātā, šajā numurā īpaša uzmanība tiek veltīta tieši kāzu galda tēmai. Atradīsiet praktiskus padomus, kā izvietot galdus svinību zālē, kā sastādīt glaunu ēdienkarti, kā pagatavot dekorācijas svētku galdam, savukārt vīna tests būs palīgs tiem, kas vēl tikai meklē, ar ko piepildīt glāzes,» stāsta portāla un žurnāla galvenais redaktors Māris Pūce.

Žurnālā lasiet arī interviju ar talantīgo un daudzsološo Latvijas modes dizaineri Katju Šehurinu, kura modes gardēžus nebeidz pārsteigt ar savām izteikti sievišķīgo un jutekliski niansēto tērpu kolekcijām.

Tāpat «Precos!» vasaras numura lapaspusēs varat iepazīties ar akcijas «Pielaiko sapni!» dalībniecēm un līdzpārdzīvot viņu pieredzētās pārvērtības, ielūkoties 2011.gada pāru svinētajās kāzās un rast drosmīgas idejas žurnāla stila lapās.

Netrūkst arī daudz noderīgu un praktisku padomu – kā pagatavot oriģinālas dāvanas kāzu viesiem; kur atrast modīgus matu aksesuārus un kurpes un kā uzklāt perfektu grimu; kā sadzīvot ar vīramāti; jā vai nē seksam kāzu naktī un vai kāzas svinēt ārzemēs.
Vasara. Smaržas un krāsas. Saule un silti vakari. Sajūtu ķeršana un domu izvēdināšana. Un visam pa vidu – kāzu laiks. Paturot prātā šīs sezonas aktuālās kāzu tendences, piedāvājam radošas, drosmīgas, praktiskas, modīgas un garšīgas idejas jūsu šīs vasaras kāzām. Uz tikšanos žurnāla lappusēs!


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu