«Muse» atgriežas Rīgā ar jaunu albumu un iespaidīgu koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

13. decembrī «Arēnā Rīga» koncertēs britu rokgrupa «Muse». Šobrīd «Muse» strādā pie sestā studijas albuma, kas pie klausītājiem nonāks rudenī. Biļetes uz koncertu tirdzniecībā būs pieejamas no 14. jūnija.

Intervijā žurnālam «Kerrang!» grupas dalībnieks, basģitārists Kristofers Volstenholms (Chris Wolstenholme) atzīst, ka jaunais albums būs «radikāli atšķirīgs» no iepriekšējiem grupas darbiem. Savukārt grupas solists Metjū Belamijs (Matthew Bellamy) intervijā žurnālam «NME» atklājis, ka albumā dominēs elektroniskās mūzikas elementi, kuru skanējumu iedvesmojis franču elektroniskās mūzikas duets «Justice».

«Muse» tiek pamatoti dēvēta par vienu no labākajām «dzīvajām» grupām pasaulē. «Muse» uzstāšanos raksturo iespaidīgs skaņu un gaismas uzvedums, bet labākās koncertgrupas statusu apliecina iespaidīgs industrijas balvu saraksts.

2011. gadā «Muse» saņēma prestižo «Grammy» balvu - par Labāko rokmūzikas albumu («The Resistance»). Vēl grupas kontā ir piecas «MTV Europe Music Awards», piecas «Q Awards», astoņas «NME Awards» un divas «Brit Awards» balvas - kategorijā «Labākais dzīvais izpildījums». Grupa triumfējusi arī «MTV» Video mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, tāpat arī «American Music Award» un ieguvusi arī četrus «Kerrang! Awards» apbalvojumus.

Biļetes uz «Muse» koncertu Rīgā varēs nopirkt no ceturtdienas, 14. jūnija, plkst. 10.00 «Biļešu servisa» un «Ticketpro» kasēs, kā arī «ticketpro.lv» un «bilesuserviss.lv».

Stāvbiļetes cena būs Ls 25. Arī sēdvietas maksās sākot no 25 latiem.

www.fbi.lv

«Muse» ar Latviju saista īpašas attiecības. Grupa te jau ir viesojusies 2007. un 2010. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu