Aicina informēt Būvvaldi par plānotajiem rakšanas darbiem pilsētā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas pilsētas būvvalde aicina būvfirmas un būvdarbu vadītājus informēt par plānoto inženierkomunikāciju guldīšanas darbu laiku un vietu. Šī informācija Būvvaldei nodrošinās iespēju izlases kārtā veikt kontrolmērījumus, kā arī salīdzināt iegūtos datus ar izpildmērījumiem, kurus pēc darbu pabeigšanas Būvvaldē iesniedz sertificēts mērnieks, portālu «Apollo» informēja Rīgas pilsētas būvvaldes Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Kristīne Pētersone.

Par rakšanas darbiem pilsētā aicinām informēt Būvvaldi, iesūtot informatīvu veidlapu «Paziņojums par atvērtu tranšeju» uz e-pastu buvvalde@riga.lv vai iesniedzot  Būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā, Rīgā Amatu ielā 4. Ja iespējams, par būvdarbu laiku ziņot piecas dienas pirms darbu norises laika. Veidlapa pieejama www.rpbv.lv sadaļā «Veidlapas».

Jau šobrīd atbalstu informācijas apmaiņai par rakšanas darbiem pilsētā ir pauduši vairāki  inženierkomunikāciju turētāji. Šāda sadarbība ļaus pilnvērtīgi veikt Būvvaldei uzticēto kontroles funkciju un nodrošināt pilsētas datu bāzē esošās topogrāfiskās informācijas atbilstību reālajai situācijai dabā.

Pēc SIA «Rīgas ĢeoMetrs» lividēšanas, Būvvaldes uzdevums ir pastiprināti veikt būvniecības procesa virskontroli un izvērtēt sertificēta mērnieka iesniegto izpildmērījumu atbilstību Būvvaldē akceptētajam būvprojektam vai tehniskai shēmai. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu