«Meet Riga» stends Frankfurtē piesaista gandrīz 300 apmeklētājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No 22. līdz 24.maijam Rīgas un Latvijas piedāvājums ar zīmolu «Meet Riga» tika prezentēts vienā no lielākajām Eiropas profesionālajām konferenču, kongresu un korporatīvo pasākumu rīkotāju izstādēm IMEX-Frankfurt 2012. Izstādes laikā «Meet Riga» stendu apmeklēja aptuveni 280 konferenču, kongresu un korporatīvo pasākumu kompāniju pārstāvji no vairāk nekā 15 valstīm. 

«Mūsu partneri IMEX saņēma aptuveni 25 pieprasījumus konferenču, kongresu un korporatīvo pasākumu rīkošanai šī gada rudenī un 2013.gadā. To organizatori gatavojas Latvijā rīkot arī vairākas lielas, vismaz četras dienas ilgas konferences ar 250 – 500 dalībniekiem katrā. Līdz ar to Rīgas un Jūrmalas viesnīcas jau tagad būs ieguvušas līdz pat 20 000 viesnīcu istabu rezervāciju neaktīvajā tūrisma sezonā, kad viesnīcu piepildījums ir zemāks,» iespaidos dalās Aigars Smiltāns, «Meet Riga» projektu vadītājs.

«Radisson Blu Hotel Latvija kā «Meet Riga» biedrs un starptautiskās izstādes IMEX ilggadējs dalībnieks šī gada izstādi vērtē kā ļoti veiksmīgu, pateicoties organizatoru, un it īpaši «Meet Riga» aktivitātēm gan sagatavošanās posma, gan izstādes laikā, ņemot vērā ierobežotos resursus. Salīdzinot ar pēdējiem gadiem, IMEX šajā gadā pulcēja potenciāli svarīgus un ieinteresētus klientus priekš Latvijas un Baltijas kopumā. Rīga un Latvija kopumā aizvien biežāk tiek izskatīta kā potenciāli pievilcīgs galapunkts konferencēm un pasākumiem, par ko liecina pieprasījumu apjoms šajā gadā un to kvalitāte. IMEX kā viena no lielākajām pasaules biznesa izstādēm, ir vitāli svarīga gan «Meet Riga», gan Rīgai un Latvijai kopumā. Atdevi nav iespējams izmērīt viena gada griezumā, tās viennozīmīgi ir investīcijas nākotnē,» uzskata Andis Kielbickis, Radisson Blu Hotel Latvija konferenču un pasākumu pārdošanas daļas vadītājs.

Rīgas un Latvijas stendā notika vairāk nekā 200 tikšanās ar konferenču, kongresu un korporatīvo pasākumu kompāniju pārstāvjiem no vairāk nekā 15 valstīm.  Galamērķa prezentācija tika novadīta 8 pārstāvju grupām no Vācijas, Beļģijas, Nīderlandes, Luksemburgas, Francijas, Krievijas, Austrijas un Dānijas. Interesi par Rīgas un Latvijas tūrisma piedāvājumu izrādīja arī IMEX apmeklētāji no ASV un Kanādas.  

«Meet Riga» stends atradās Ziemeļvalstu sektorā kopā ar Zviedrijas, Somijas, Igaunijas un Lietuvas stendiem. 

Šogad ar MEET RĪGA stendu Rīgas un Latvijas konferenču tūrisma piedāvājums tiks prezentēts arī EIBTM-Barcelona 2012, kas no 27. līdz 29.novembrim notiks Spānijas otrā lielākajā pilsētā Barselonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu