M. Rēdlihs: Pasaules čempionātā visur biju pussolīti par lēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas valstsvienības un KHL komandas Jaroslavļas «Lokomotiv» uzbrucējs Miķelis Rēdlihs intervijā «Latvijas Avīzei» skaidro, ka

Miķelis atzīst, ka par vietu «Lokomotiv» komandas sastāvā viņam būs jācīnās, tādēļ jau šonedēļ uzbrucējs atsācis treniņus, lai būtu labā formā jau treniņnometnes sākumā (23. jūlijā).

«Jaroslavļā par mani interesējās jau sezonas beigās, un par sadarbību vienojāmies ātri. «Lokomotiv» piedāvāja labākus finansiālos nosacījumus, spēlēšana šādā klubā man būs liels gods un arī jauns­ izaicinājums,» norāda Rēdlihs.

Atceroties pasaules čempionātu Stokholmā, latviešu hokejists neslēpj, ka turnīra laikā fiziski nav juties īsti labi. «Pirms turnīra viss it kā bija kārtībā, tomēr pēc tam secināju, ka jauda nav tāda, kādu gribētos. Visur biju pussolīti par lēnu. Kāpēc tā? Nezinu. Bet jāizdara secinājumi un nākamgad jāsagatavojas labāk. Citādi tagad daudzi runā muļķības,» piebilst Miķelis.

Rēdlihs uzsver, ka pasaules čempionāta laikā viņa domas bijušas tikai un vienīgi par Latvijas izlasi, gribējies paveikt vairāk, taču šoreiz pietrūcis varēšanas. Tāpat hokejists uzskata par pelnītu galvenā trenera Teda Nolana publiski izteikto kritiku izlases līderiem un piebilst, ka trenerim būtu jāpaliek amatā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu