Video: Gatis Kandis repo un sveicina festivālu «Pestivals»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Jau vēstījām, ka 28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notieks vērienīgs populārās mūzikas un kultūras festivāls «Pestivals». Sveicienu šim pasākumam un repa priekšnesumu nodod Gatis Kandis - sensacionālais latviešu stand-up komiķis, kurš guva atzinību talantu šovā «Britain's Got Talent».

Gatis sveicina festivālu:

Gatis Kandis repo:

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiekošajā populārās mūzikas un kultūras festivālā «Pestivals» dalību apstiprinājuši amerikāņu R&B mūziķis B.o.B,  Lloyd, Eiropā populārā meiteņu pop-rokgrupa «Vanilla Ninja», kas Latvijā svinēs savu desmitgadi, rumāņu aktuālākā puišu grupa «Akcent», lietuviešu nu-jazz pārstāvji «KeyMono» un pašmāju «PeR», «Musiqq», «Triānas Parks» un «Grafomāns & Fakts». Festivālā papildus SMScredit.lv Lielajai skatuvei darbosies DJ skatuve, būs pieejamas sporta aktivitātes un atrakcijas.

«Biļešu Servisa» tīklā pieejamas tikai 5 000 biļetes 23 latu vērtībā. Informācija – «pestivals.lv», festivālu organizē aģentūra «magicFIB». Zvanot 1188 un sakot «Vai nāksi ar mani uz Pestivalu?» iespējams saņemt atlaidi biļetēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu