Krievijas izlase ar pretuzbrukumiem apspēlē Čehiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eiropas čempionāta finālturnīra A apakšgrupas mačā piektdienas vakarā Vroclavā Krievijas izlases futbolisti ar 4:1 pieveica Čehijas valstsvienību.

Lai gan maču aktīvāk iesāka čehi, jau 15. minūtē pretuzbrukumā vispirms pa vārtu stabu trāpīja Aleksandrs Keržakovs, bet pirmais pie bumbas piesteidzās Alans Dzagojevs - 1:0. Pēc deviņām minūtēm krievi noorganizēja vēl vienu labu pretuzbrukumu un no teicamas Andreja Aršavina piespēles Romāns Širokovs dubultoja Krievijas izlases pārsvaru - 2:0. Arī pirmā puslaika turpinājumā bumbu nedaudz vairāk kontrolēja Čehijas futbolisti, taču krievi atbildēja ar labiem pretuzbrukumiem, vienā no kuriem tuvu panākumam bija Keržakovs.

Spēles 52. minūtē pēc lieliskas Jaroslava Plašila piespēles Vāclavs Pilaržs apspēlēja krievu vārtsargu Vjačeslavu Malafejevu un samazināja rezultāta starpību - 2:1. Čehijas izlases metās gūt arī otros vārtus, bet krievi atbildēja ar labiem pretuzbrukumiem, kuros vienu iespēju pēc otras garām palaida Keržakovs.

Tomēr 79. minūtē Dzagojevs savu iespēju izmantoja, gūstot savus otros vārtus mačā un nodrošinot Krievijas izlasei uzvaru - 3:1, bet pēc trim minūtēm individuālo meistarību nodemonstrēja Romāns Pavļučenko, panākot jau 4:1.

Atgādinām, ka piektdien turnīra atklāšanas spēlē A apakšgrupā Polijas izlases futbolisti cīnījās neizšķirti 1:1 ar Grieķijas valstsvienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu