Andis Neikšāns gatavojas spraigai cīņai Madonas rallijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Latvijas Mobilā Telefona» rallija komandas pilots Andis Neikšāns gatavojas spraigai cīņai ar labākajiem latviešu un igauņu N4 klases pilotiem rallijā Madona 2012. Šoreiz viņš startēs ar savu bijušo stūrmani Māri Jēkabsonu, jo pastāvīgais komandas biedrs Pēteris Dzirkals personisku apstākļu dēļ rallijā nevar piedalīties.

Māris Jēkabsons bija Anda Neikšāna stūrmanis 2004. gadā, kad šī ekipāža rallija čempionātā startēja ar «Lada Samara» rallija automobili. Ekipāža šādā sastāvā ir nobraukusi daudzus kilometrus, uzkrājot pamatīgu braukšanas un sadarbības pieredzi.

Pirms atbildīgā starta Madonas rallijā, «Latvijas Mobilā Telefona» rallija komanda aizvadīja treniņus, pēc kuriem Andis Neikšāns atzina: «Mēs treniņiem bijām izvēlējušies ceļu, kas pēc konfigurācijas un reljefa ļoti atbilst Madonas puses ceļiem. Treniņa rezultāti mani ļoti apmierina un tas palīdzēs cīņā ar mūsu pašu un kaimiņvalsts rallija braucējiem. Ceturtdien mēs vēl piedalīsimies «Shakedown» ātrumposmā, kur pieslīpēsim pēdējās nianses.»

«Rally Madona 2012» dalību ir pieteikušas astoņpadsmit N4 klases ekipāžas no Latvijas, Igaunijas, Krievijas, Lietuvas un Ukrainas. Ņemot vērā, ka šis rallijs ir gan Latvijas, gan Igaunijas rallija čempionātu posms, cīņa par uzvaru būs ļoti sīva. Protams, Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas mērķi ir visaugstākie – uzvara.

Pirmajā rallija dienā, 8. jūnijā, kas sāksies ar rallija startu pulksten 15:00, sportistiem būs jāveic trīs ātrumposmi ar kopējo garumu 30,89 km. Otrajā rallija dienā ir paredzēti vēl 6 ātrumposmi, un tādējādi rallija kopēja distance ātrumposmos sasniegs 120,43 km.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu