Vasarā – skaisti un veseli mati

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kad vēl labāk eksperimentēt ar frizūrām kā vasarā! Un, lai mati būtu īpaši skaisti un veselīgi, der ievērot dažus knifiņus.

Vasara ir labākais laiks eksperimentiem ar matu sakārtojumu – košos un dažādos tērpus, pie kuriem katru dienu var veidot citu frizūru, nenosedz mētelis, galvā nav jāliek silta cepure, pēc tam iekštelpās pūloties atjaunot rūpīgi veidoto sasuku.

Lai mati būtu skaisti un veselīgi, bet frizūras izskatītos patiesi satriecoši, tie regulāri jākopj atbilstoši gan matu tipam, gan arī gadalaikam. Lūk, daži ieteikumi matu kopšanai vasarā:

Saule gan liek matiem skaisti mirdzēt, tomēr, regulāri uzturoties saulē, mati var kļūt sausi un sākt šķelties, tādēļ ieteicams lietot matu kopšanas līdzekļus ar saules aizsargfiltriem. Uzmanību der pievērst arī tik dažādajām vasaras cepurēm un lakatiem – tie šogad īpaši modē! No matu izbalēšanas pasargās īpašās aizsarglakas, kas turklāt ir arī ūdensizturīgas.
Ikdienā labāk lietot maigus šampūnus ar barojošām eļļām. 
Pēc peldēšanās mati jāizskalo ar tīru ūdeni.
Reizi nedēļā (bojātiem matiem pat biežāk) matus labi palutināt ar kādu piemērotu masku. Ērti lietojami ir tīros, mitros matos izsmidzināmie balzāmi, kurus nav jāizskalo. 
 
Plašu profesionālās matu kopšanas līdzekļu un kosmētikas klāstu piedāvā zīmols MATRIX. MATRIX matu kopšanas līdzekļi atjauno, atsvaidzina, palīdz aizsargāt matus un galvas ādu, savukārt matu kosmētika ir neaizstājama frizūras veidošanā, nodrošinot lielisku rezultātu un ilgstošu efektu.
 
Tas iespējams, pateicoties oriģinālajai, patentētajai tehnoloģijai. Ieviest matu kopšanas un veidošanas jomā revolucionāras idejas – tieši tāds bija zīmola dibinātāja, friziera Arnī Millera (ASV) mērķis pirms vairāk nekā trīsdesmit gadiem, kas veiksmīgi tiek īstenots joprojām. 2000. gadā MATRIX iekļāvās L`Oreal koncerna sastāvā, un kļuva par vienu no visstraujāk augošajām (ne tik daudz lieluma, bet profesionālās izaugsmes ziņā) kompānijām matu kopšanas līdzekļu jomā.
 
MATRIX piedāvā vairākas produktu līnijas. 
Matu atjaunošanai:
Colorcaretherapie Matrix – atdzīvina un baro matus, piešķir tiem mirdzumu un veselīgu izskatu. UV filtrs un antioksidanti aizsargā no saules stariem un apkārtējās vides kaitīgās iedarbības.
Fortetherapie Matrix – intensīvi atjauno un stiprina trauslus, novājinātus matus.
Hydratherapie Matrix – atjauno mitruma līmeni, nodrošinot matu barošanu. Alvejas un aļģu ekstrakts acumirklī matiem liek kļūt mīkstiem, elastīgiem, mirdzošiem.
 
Gludiem matiem:
Sleeklook Matrix – atjauno bojātās mata daļas, padara «nepaklausīgus» matus gludus un mirdzošus. Dienas garumā – garantēta aizsardzība pret mitruma iedarbību.
 
Krāsotiem matiem:
Colorsmart Matrix – saglabā matu krāsu un mirdzumu, atjauno bojātās mata daļas. Līnijā ietilpstošais krēms ieteicams matu saudzēšanai pirms veidošanas ar lokšķērēm vai taisnotāju.
 
Matu apjomam:
Amplify Matrix – profesionāla sistēma matu apjoma palielināšanai. 
Mūsdienu pasaulē profesionālās matu kosmētikas ražotāji arvien pilnveido matu kopšanas līdzekļus. Padariet savus matus mirdzošus, skaistus, veselus un tieši tādus, kādi patīk jums un apkārtējiem!

dodieties uz šejieni.

 
*Maksas saturs.
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu