Kārkliņa nākamajā sezonā spēlēs Turcijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Kristīne Kārkliņa karjeru turpinās Turcijas čempionāta augstākās līgas komandā Džejhanas «Belediye», apstiprinājis klubs.

Kopš pagājušā gada februāra 28 gadus vecā Kārkliņa pārstāvēja Spānijas augstākās līgas komandu «Cadi La Seu», pavadot tajā pusotru sezonu.

Jau iepriekš Kārkliņa sarunā ar «Apollo» sacīja, ka nepaliks Spānijā un ir atradusi jaunu klubu, taču basketboliste vēlējās informāciju neizpaust, kamēr nav parakstījusi līgumu. Tagad par viņas došanos uz Turciju ir paziņojis klubs.

Aizvadītās sezonas Spānijas čempionātā Kārkliņa vidēji ik mačā guva 9,7 punktus, izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas un veica 2,3 rezultatīvas piespēles.

Pirms tam Kārkliņa pārstāvēja Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) komandu «Cēsis», bet 2009. gadā pievienojās «TTT Rīga» vienībai.

Pašlaik Kārkliņa valstsvienības rindās gatavojas 2013. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram.

«Belediye» komanda pagājušās sezonas Turcijas čempionāta regulāro sezonu noslēdza kopvērtējuma septītajā vietā, bet izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā piekāpās Stambulas «Galatasaray».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu