Tiks izveidota Elvisa Preslija hologramma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kompānija, kas radīja repera Tupaka Šakura hologrammu «Coachella» festivālā, trešdien apstiprināja plānus izveidot arī rokenrola karaļa Elvisa Preslija atveidu.

Kompānija «Digital Domain Media Group» paziņoja, ka Preslija hologramma tiks izmantota koncertos, filmās, televīzijas raidījumos un citos projektos visā pasaulē.

Kompānija saņēmusi mūziķa īpašuma pārvaldītāju atļauju. «Tas ir jauns un interesants veids, kā atdzīvināt Elvisa Preslija burvību un mūziku,» teikts «Elvis Presley Enterprises» prezidenta Džeka Sodena paziņojumā. «Viņa ilggadējie fani atkal būs saviļņoti, un jaunie klausītāji atklās Elvisa aizraujošās uzstāšanās.»

«Digital Domain Media Group» agrākais veikums vērojams filmās «The Curious Case of Benjamin Button» («Neticamais stāsts par Bendžaminu Batonu»), «TRON: Legacy» («Trons: Mantojums») un «X-Men: First Class» («X cilvēki: Pirmā klase»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu