Dž.K.Roulinga un «Sony» laidīs klajā «Harija Potera» interaktīvo spēli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rakstniece Dž.K.Roulinga sadarbībā ar elektronikas kompāniju «Sony» veidos jaunās spēļu ierīces «Wonderbook» pirmo spēli «Book of Spells», vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Gaidāmo spēli, kas balstās uz «Harry Potter» («Harijs Poters») grāmatu sērijas sižetu, «Sony» raksturo ar vārdiem «cik vien tuvu vientiesis (grāmatās - cilvēks, kas nav burvis) jebkad nonāks īstai burvestību grāmatai».

«Book of Spells» iznāks gada nogalē. Tā spēlētājiem atklās un ļaus lietot «Harija Potera» grāmatās minētos burvju vārdus.

Roulinga uzrakstījusi jaunu materiālu gaidāmajai spēlei, tai skaitā jaunas maģiskas būtnes un paskaidrojumus, kā radušās spēlē pieminētās burvestības.

Spēles centrā esošā burvestību grāmata pasniegta kā pirms 200 gadiem sarakstīta papildināta mācību grāmata, kas glabāta īpašā Cūkkārpas Raganības un Burvestību arodskolas bibliotēkas daļā ar ierobežotu piekļuvi.

Gaidāmā spēle «palīdzēs skolēniem kļūt par izglītotu raganu vai burvi», norādīja «Sony».

«Man ļoti patīk sastrādāties ar «Sony» radošo komandu, lai iedzīvinātu manus burvju vārdus un to vēsturi,» sacīja Roulinga. «Tā ir neparasta ierīce, kas nodrošina tādu lasīšanas pieredzi kā neviena cita.»

«Sony» interaktīvā spēļu konsole «Wonderbook», kuras forma atgādina grāmatu, novembrī iznāks Eiropā un decembrī - Ziemeļamerikā. Pēc «Book of Spells» kompānija izdos vēl citas ierīcei piemērotas grāmatas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu