Šlāgermaratonu Latvijā atklās ar vērienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 9. jūnijā plkst. 17:00 Saldus «Kalnsētas» estrādē, jūs visus gaida lielākais vasaras sezonas atklāšanas lielkoncerts latviešu populārās mūzikas mīļotājiem — «Saldus šlāgermaratons», kas šobrīd Biļešuserviss.lv starp 619 pasākumiem ierindojas 1. vietā kā pirktākais pasākums!

Latvijas Šlāgerkanāls 9. jūnijā aicina visus latviešu mūzikas cienītājus uz Saldus «Kalnsētas» estrādi, kur 17:00 sāksies šīs vasaras lielākais sezonas atklāšanas lielkoncerts Latvijā — «Saldus šlāgermaratons» . Festivālā piedalīsies 25 country un šlāgermūzikas grupas, kā arī dažādi tautā iemīļoti šlāgerizpildītāji.

Pasteidzieties, kamēr vēl biļetes ir pieejamas «Biļešu serviss» kasēs, «STATOIL» benzīna uzpildes stacijās un Saldus kultūras namā.

Uz tikšanos 9. jūnijā Saldus «Kalnsētas» estrādē uz vasaras sezonas lielāko atklāšanas pasākumu Latvijā — «Saldus šlāgermaratons» !!!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu