Ekskluzīvais pludmales atpūtas komplekss «Havana Club Lounge» sāk vasaras sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Aizvadītajā vasarā Jūrmalā pie «Dzintaru koncertzāles» uzsāktais ekskluzīvā pludmales atpūtas kompleksa projekts «Havana Club Lounge» šajās brīvdienās atkal kļūs atvērts atpūtniekiem. Šosezon «Havana Club Lounge» pletīsies divreiz lielākā teritorijā un kļūs par vienu no lielākajiem mobilajiem pludmales klubiem pasaulē.

Baltijas valstīs vienīgo šāda veida pludmales atpūtas kompleksu pēc tā pirmās pastāvēšanas sezonas apmeklētāji iedēvēja par «Latvijas Rivjēru» un arī par «Havanu». Maigajās Jūrmalas pludmales smiltīs novietotās sniegbaltās teltis, eksotiskie kokteiļi, izsmalcinātās uzkodas, «dzīvā» Latīņamerikas džeza stila mūzika, jutekliskā bosanova vai dvēseliskais soulful, kaiju klaigas, saulriets pie jūras... To visu ir iespējams izbaudīt tepat Latvijā, pašā Jūrmalas pilsētas centrā.

Dzintaros, pie galvenās izejas uz pludmali izvietotais atpūtas komplekss «Havana Club Lounge» apvieno sevī pludmali, bāru, restorānu un mūzikas klubu. Dienā «HCL» saviem klientiem piedāvā ekskluzīvu sauļošanās un atpūtas vietu ar pilnu servisu, bet vakarā tas pārtop par mūzikas klubu – koncertu laukumu, kurā katru vakaru skan «dzīvā» mūzika. Šovasar piektdienās un brīvdienās klubā tiks rīkoti vērienīgi koncerti, kuros piedalīsies ne vien pazīstami Latvijas mūziķi, bet arī Krievijas šovbiznesa zvaigznes un viesmākslinieki no kaimiņvalstīm. Notiks arī tematiskie pasākumi.

Dienas laikā «Havana Club Lounge» ir arī ideāla vieta mierīgai un īpaši ērtai atpūtai pludmalē – šeit klientiem tiek piedāvāti ērtie pludmales krēsli, saulessargi, duša un skapīši mantu uzglabāšanai. Uz brīdi pārtraucot sauļošanos un peldes, tepat uz vietas, restorānā «Red Lobster», būs iespējams ieturēt pusdienas vai vakariņas, vērojot saulrietu burvīgas mūzikas pavadījumā. Restorānā tiks piedāvāts visplašākais zivju un jūras velšu ēdienu klāsts – Eiropas virtuve ar drosmīgiem Āzijas akcentiem. Ēdienu kvalitāti un oriģinalitāti garantē pavārs, kurš savu meistarību slīpējis vienā no Londonas «Michelin» restorāniem.

Šo kompleksu unikālu padara ne vien tas, ka tā ir vienīgā vieta Baltijas jūras piekrastē, kas veidota saskaņā ar pasaules populārāko kūrortu koncepciju, piedāvājot apmeklētājiem iespēju atpūsties pludmalē, baudot īpaši augstu komforta līmeni un augstākās klases apkalpošanu, bet arī tas, ka «Havana Club Lounge» ir lielākais mobilais pludmales klubs. Izvietots 3200 kvadrātmetru plašā teritorijā, būtībā tas ir mobila būve, kas tiek samontēta katras sezonas sākumā un nojaukta, sezonai beidzoties. Turklāt to ir iespējams atkal samontēt jebkurā vietā pasaulē.

«Novērtējot aizvadītās sezonas rezultātus, var droši apgalvot, ka projekts ir pieprasīts un tas nozīmē, ka šogad tas tiks turpināts un attīstīts,» – bilst kluba valdes priekšsēdētājs Andris Tions. «Šāda veida atpūtas kompleksa atvēršana ir sniegusi lielu ieguldījumu Jūrmalas kā kūrortpilsētas attīstībā, jo «Havana Club Lounge» piesaista prasīgākus un turīgākus tūristus, kas nenoliedzami atspoguļojas pilsētas vispārējā labklājībā. Esam nolēmuši ne tikai turpināt šā projekta īstenošanu, bet šogad to piedāvāsim daudz plašākā mērogā, lai padarītu Jūrmalu īpašu uz citu Eiropas kūrortu fona un tā kļūtu vēl populārāka vietējo iedzīvotāju un tūristu acīs.»

«Havana Club Lounge» bārā apmeklētājiem tiek piedāvāts plašs dzērienu un uzkodu sortiments, restorāns «Red Lobster» piedāvā pilnvērtīgu maltīti. Apmeklētājus sagaida kaljāna stūrītis, ir iespējams rezervēt atsevišķu telti vai VIP ložu, kur šaurā lokā baudīt visu, ko piedāvā augsta līmeņa Eiropas jūras kūrorts - izsmalcinātu apkalpošanu un valdzinošu skatu uz jūru. «Havana Club Lounge» atradīsies savā agrākajā vietā, Jūrmalas pludmalē pie Turaidas ielas, «Dzintaru koncertzāles» pusē, un sākot ar 2012. gada 10. jūniju tas būs atvērts katru dienu.

Par jaunumiem, koncertu un pasākumu programmu lasiet «havana.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu