Pieciem futbolistiem trīs spēļu diskvalifikācijas par kautiņu virslīgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Par kautiņu Latvijas virslīgas futbola čempionāta spēlē šodien trīs spēļu diskvalifikācijas saņēmuši trīs līdervienības Daugavpils «Daugavas» spēlētāji, kā arī divi Rīgas «Skonto» futbolisti.

Kā ziņots, ceturtdien notikušajā mačā uzvaru savā laukumā ar 3:0 (2:0) izcīnīja «Skonto» komanda.

Pašā mača izskaņā gaisa divcīņas laikā «Daugavas» horvātu leģionārs Matija Mihaļs veica rupju sitienu «Skonto» panamiešu leģionāram Hulio Manuelam Segundo Riosam. Pēc notikušā komandas biedru aizstāvēt devās «Skonto» lietuviešu uzbrucējs Tads Labuks un viss komandas rezervistu soliņš, ieskaitot arī trenerus.

Lai arī incidents ilga pāris minūtes, galvenais tiesnesis Aleksandrs Anufrijevs piešķīra vien divas sarkanās kartītes - Labukam un Mihaļam, bet brīdinājumus saņēma «Skonto» vārtsargs Germans Māliņš un «Daugavas» uzbrucējs Ēriks Kokins.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārās komisijas (DK) sēdē trīs spēļu diskvalifikācijas piešķirtas «Daugavas» futbolistiem Kokinam, Mihaļam un Andrejam Streļcovam, bet «Skonto» komandā tādus pat sodus saņēmuši Māliņš un Adils Ibragimovs.

Tikmēr Labuks diskvalificēts uz vienu mēnesi, līdz ar to viņš nevarēs spēlēt pat nākamajās četrās savas komandas spēlēs.

Tāpat, iepazīstoties ar spēles protokoliem, inspektoru un delegātu ziņojumiem, LFF DK nolēma «Skonto» un «Daugavas» komandām piešķirt pa 100 latu naudas sodiem par oficiālo personu un rezervistu izskriešanu laukumā.

Zīmīgi, ka no nākamajām trim cīņām gan «Skonto», gan «Daugavas» komandai smagākās cīņas plānotas ar «Liepājas metalurgs» komandu.

Kopvērtējumā līderpozīcijā ar 25 punktiem 13 spēlēs ir Daugavpils «Daugava», bet tai ar 22 punktiem attiecīgi 13 un 12 mačos seko JPFS/FK «Spartaks» un «Skonto» komandas. Ceturtajā vietā ar 20 punktiem 12 cīņās ir FK «Ventspils», kamēr «Liepājas metalurgs» 11 spēlēs iekrājis 18 punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu