Šodien Rīgā atkal skries kāzu kleitās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

 Šodien Mežaparkā ikgadējo sacensību «Zelta keda» laikā norisināsies skrējiens kāzu kleitās «Pelnrušķītes zelta keda»,  informēja veikala «Labās mantas» pārstāve Daiga Bitēna

.Pasākuma rīkotāji atzīmēja, - lai gan aktivitāte vairāk atbilst daiļā dzimuma pārstāvēm, netiks atraidīti arī līgavaiņi un citi diži vīri, kas uzdrošināsies sporta tērpa vietā uzvilkt kāzu kleitu.

«Pelnrušķītes zelta kedas» dalībniecēm būs jāveic trīs pārbaudījumi: jānoskrien piecu kilometru gara distance kāzu kleitā, jāsavaldzina princis un jāuzmēra zelta keda.

12 ātrākajām dalībniecēm tiks dota iespēja doties uz «balli pilī», kur viņas gaidīs otrais pārbaudījums - prinča savaldzināšana, savukārt tās četras, kuras izpelnīsies prinča uzmanību, varēs izmēģināt laimi, mērot zelta kedu. Tai Pelnrušķītei, kuru princis pēc pārbaudījumu veikšanas bildinās, būs iespēja savā īpašumā iegūt jaunu kāzu kleitu. Pasākuma rīkotāji gan norāda, ka arī tad, ja zelta keda derēs kā uzlieta, izvēle par Pelnrušķītes bildināšanu tik un tā paliks prinča ziņā.

Vienlaikus ar «Pelnrušķītes zelta kedu» Mežaparkā norisināsies skrējiens «Zelta keda 2012». Tajā būs paredzētas vairākas distances dažādām vecuma grupām. Maksimāli atļauts būs veikt trīs apļus, kas būs jāpieveic divu stundu laikā. Viena apļa garums būs pieci kilometri.

Dalībnieku ierašanās Mežaparkā skrējienam «Zelta keda 2012» un sacensībām «Pelnrušķītes zelta keda» sāksies plkst.9.30.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu