Notikušas vairākas smagas avārijas; četri bojāgājušie

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadīto divu diennakšu laikā notikušas vairākas smagas avārijas, kurās bojā gājuši četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāve Sintija Virse.

8.jūnijā Madonas novada Ļaudonas pagastā, netālu no ceļa Ļaudona-Mētriena pļavā pļaujot zāli, apgāzās traktors, kā rezultātā bojā gāja spēkrata vadītājs - 1966.gadā dzimis vīrietis.

Piektdien Madonas rallija laikā notika traģiska avārija, kurā bojā gāja Latvijas sportists Igors Bartaščenoks. Kā ziņots, sacensību rīkotāji atzina, ka notikušais ir sacensību negadījums.

Vakar Bauskas novada Gailīšu pagastā, apdzīvotā vietā Uzvara, uz ceļa Uzvara-Pāce, 1988.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motocikla vadību un iebrauca grāvī. Vīrietis, kuram nebija vadītāja apliecības, gāja bojā.

Savukārt Ogres novada Madlienas pagastā, uz ceļa Lēdmane-Madliena, 1931.gadā dzimis automašīnas «VAZ 2121» vadītājs izraisīja sadursmi ar automašīnu «Mercedes-Benz CLK200». Negadījumā bojā gāja žiguļa vadītājs.

Aizvadīto divu diennakšu laikā reģistrēti vairāki ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem.

Piektdien Madonas rallija laikā avarēja arī Lietuvas ekipāža Roks Kvaracejs un Audris Šoss. Sākotnēji viņi tika nogādāti slimnīcā, bet piektdienas vakarā jau to varēja atstāt.

Savukārt sestdien Ādažu novadā, uz autoceļa Rīga-Ainaži, notika automašīnu «BMW», kuru vadīja 1977.gadā dzimusi sieviete, un «Audi», kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis, sadursme. Negadījumā cieta vairāki cilvēki - «BMW» vadītāja, kura ar smagām traumām nogādāta slimnīcā, «Audi» vadītājs, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas palaists mājās, kā arī «Audi» pasažieri - 2007.gadā dzimis zēns, kurš nogādāts slimnīcā, un 1982.gadā dzimusi sieviete, kura arī nodota mediķu aprūpē.

Kopumā piektdien Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki piektdien Latvijā aizturēja 20 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, bet 11 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Sestdien Latvijā reģistrēti 45 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 18 avārijas, kurās cieta 11 cilvēki un viens gājis bojā.

Ceļu policijas darbinieki sestdien Latvijā aizturēja 58 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 22 no tiem bija autovadītāji, bet 36 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 22 transportlīdzekļu vadītāji - septiņi autovadītāji un 15 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu