Ko spēj erotiskā masāža

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Protams, erotiskā masāža raisa erotiskas jūtas. Austrumu mistiķi apgalvo, ka erotiskās jūtas stimulē kaisli, uzkurina visas jūtas un modina enerģiju.

Senajos «Kamasūtras» un «Anangarangas» tekstos ir runa par četriem mīlas tipiem — pieraduma, iedomājamo, dabisko un juteklisko. Nevajadzētu ieslīgt tikai viena veida mīlas jūtoņā. Tas apnīkst un nomāc, radot nevajadzīgas negatīvas emocijas. Ideālā gadījumā indivīds spēj just visas četras mīlas izjūtas.

Diemžēl mūsdienu cilvēks it bieži ieslīgst tikai vienā mīlas izjūtā — pieraduma mīlā. Tā pati par sevi nav peļama, bet tai trūkst emocionālu pacēlumu un kaisles uzplaiksnījumu. Tad, lūk, erotiskā masāža ļauj bez piepūles pāriet no ieraduma mīlas uz citiem mīlas līmeņiem. Tāpat austrumnieki labi apzinās, ka pieskārienam ir liels dziedinošs un vitālo enerģiju dodošs spēks.

Erotiskā masāža ir pats efektīvākais paņēmiens, kas regulē dzimumenerģiju un vairo to. Savukārt dzimumenerģija ir tas rezervuārs, kurā mūsu ķermenis smeļas enerģiju jebkurai fiziskai darbībai, bet prāts — jebkuras jomas aptveršanai.

No tā izriet, ka erotiskās masāžas efekts ir pārsteidzošs: cilvēks atslābinās, atgūst dvēseles spēku, dabisko juteklību, spēju strādāt un priecāties par dzīvi. Erotiskās masāžas ir relaksācijas brīnums, kas tiek panākts, iedarbojoties uz aktīvajiem punktiem un zonām, liekot straujāk ritēt asinīm, kāpinot uzbudinājumu, nereti sniedzot cilvēkam tādu uzbudinājumu, kādu viņš savā mūžā nav jutis, nodrošinot kvalitatīvu orgasmu.

Nekādā gadījumā nevajadzētu īstu erotisko masāžu jaukt ar intīmpakalpojumu sludinājumos solīto masāžu. Tas noteikti ir kas cits nekā profesionāli īpaši mācītu speciālistu erotiskā masāža.

Daudzām sievietēm un daudziem vīriešiem, kas auguši atsvešinātā vidē, viņiem to nenojaušot, pietrūkst cilvēcisku glāstu un intīmu pieskārienu. Šo cilvēku dabiskā dzimumdziņa ir panīkusi ne jau tāpēc, ka viņi nevarētu vai negribētu, bet tāpēc, ka tā nav vajadzīgajā tonusā. Savukārt tas ietekmē gan darba spējas, gan psihi, gan fizisko stāvokli, līdz noved cilvēku līdz depresijai. Erotiskās masāžas laikā atbrīvojas ķermeņa rezerves enerģija. Tiek atjaunota nervu sistēmas darbība, paaugstinās imunitāte, kā arī atbrīvojas cilvēka seksualitāte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu