Filipīniešu bokseris Pakjao zaudē pasaules čempiona titulu WBO versijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pazīstamais filipīniešu pussmagā svara bokseris Manijs Pakjao sestdien zaudēja pasaules čempiona jostu Pasaules Boksa organizācijas (WBO) versijā.

Čempiona titula aizstāvēšanas cīņā Pakjao pēc punktiem zaudēja amerikānim Timotijam Bredlijam, tādējādi pārtrūkusi Pakjao 15 nezaudēto cīņu sērija.

Viens no mača tiesnešiem uzskatīja, ka cīņā pēc punktiem ar 115:113 uzvarējis Pakjao, bet pārējie divi tiesneši lēma, ka ar identisku rezultātu pārāks bijis Bredlijs.

Pēdējo reizi sakāvi ringā Pakjao cieta 2005. gadā. Karjeras laikā Pakjao aizvadījis 60 cīņas, kurās izcīnījis 54 uzvaras, no kurām 38 ar nokautu. Tāpat viņš piedzīvojis četrus zaudējumus un divas reizes cīnījies neizšķirti.

Zīmīgi, ka Pakjao par pasaules čempionu kļuvis astoņās dažādās svara kategorijās.Tikmēr Bredlijs tagad izcīnījis uzvaras visās 29 profesionālā boksera karjeras cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu