Bekenbauers kritizē EČ futbolā tiesnešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Leģendārais Vācijas futbolists un treneris Francs Bekenbauers kritizējis tiesnešu pieņemtos lēmumus notiekošajā Eiropas čempionāta finālturnīrā, vēsta Vācijas masu mediji.

Bekenbauera veltītā kritika galvenokārt attiecas uz pēdējās cerības pārkāpuma interpretēšanu.

«Esmu ļoti dusmīgs uz UEFA, kas devusi tiesnešiem konkrētus norādījumus,» uzsver Bekenbauers. «Mēs FIFA izteicāmies par divkāršā soda atcelšanu par pārkāpumiem. Kad par pēdējās cerības pārkāpumu tiek piespriests 11 metru soda sitiens - tas ir jau pietiekams sods.»

«Varam atcerēties Polijas un Grieķijas izlašu spēli. Polijas izlases vārtsargu Vojcehu Ščesniju nebūt ne obligāti bija jānoraida no laukuma. 11 metru soda sitiens jau bija gana bargs sods,» uzskata Vācijas futbola leģenda. «Tas viss vedina uz domām, ka FIFA un UEFA nevis sadarbojas, bet gan strādā viena pret otru. Pēc tā man pašam vairs nav vēlmes turpināt darbu FIFA, tādēļ apsveru iespēju aiziet.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu