Jauni «Spilvas» kečupi BEZ KONSERVANTIEM!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Pirms Līgo svētkiem un Jāņiem «Spilvas» sortimentu papildinājuši kečupi bez konservantiem, ar palielinātu tomātu biezeņa saturu un jauna dizaina caurspīdīgās pudelītēs. Jaunie produkti izstrādāti, pamatojoties uz gardēžu ieteikumiem un vēlmēm attiecībā uz kečupa sastāvu.

ČETRAS GARŠAS
Atbilstoši savai iecienītajai garšai un mazāko ēdāju līdzdalībai ir iespējams izvēlēties četrus dažādus kečupa veidus – Klasisko, Saldo, Aso vai Kečupu bērniem.

BEZ KONSERVANTIEM
Jaunais kečupu klāsts nesatur konservantus, ko arī apliecina zaļā lapiņa uz etiķetes ar norādi: BEZ KONSERVANTIEM. Tā kā produkts ir bez konservatiem, pēc iepakojuma atvēršanas tas noteikti ir jāuzglabā ledusskapī, lai nesabojātos.
 
VAIRĀK TOMĀTU BIEZEŅA
Kečupa garšas īpašības uzlabotas, palielinot tomātu biezeņa saturu produktā līdz 47 – 62%.
 
JAUNS DIZAINS
«Spilvas» tomātu kečupa plastmasas iepakojumam ir mainīts dizains, lietošanas ērtībai ieviešot caurspīdīgas pudelītes. Tās palīdz izvairīties no pēdējā brīža pārsteigumiem par kečupa daudzumu pudelē, kas tagad ir skaidri redzams. 
 
Atsauksmes un komentārus, lūdzu, rakstīt:
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu