Džekijs Čans Latvijā priecājies par dabu un faniem un viesnīcā labojis mēbeles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Honkongas filmzvaigzne Džekijs Čans Latvijā priecājies par Latvijas dabu un daudzajiem faniem, kā arī labojis mēbeles viesnīcas numurā.

Aktieris savā interneta vietnē ievietojis apjomīgu dienasgrāmatas rakstu par viesošanos Latvijā.

Kā skaidro Čans, ar «Aerodium» vertikālo vēja tuneli viņš iepazinies 2010.gadā Šanhajas izstādē «World Expo», kurā viņš bijis labas gribas vēstnieks.

«[Vēja tunelis] bija Latvijas paviljona centrā, un tas bija patiešām lielisks. Toreiz man likās, ka lidošana vēja tunelī ir pavisam vienkārša. Taču es atklāju, ka iemācīties lidot nebūt nav viegli,» raksta aktieris.

«Tas patiesībā ir ļoti grūti un nogurdinoši. Dažādām kustībām ir noteiktas ķermeņa pozas. Piemēram, ja tu izstiep abas rokas un kājas, tu lido augšup. Ja tu pakustini rokas pa kreisi, tu lido uz labo pusi, ja tu pakustini rokas uz kreiso pusi un izstiep vienu kāju, tu ļoti krietni lido pa labi. Tas ir ļoti sarežģīti. Pat niecīga rokas vai ķermeņa kustība var daudz ko izmainīt vēja tunelī,» skaidro Čans.

Aktieris norādīja, ka filmēšanas laikā nevarēja izmantot ap tuneli uzstādīto drošības sietu, līdz ar to kļūdainas kustības noveda pie nokrišanas zemē.

Čans ierakstā dienasgrāmatā arī priecājas par pavasara atnākšanu, ievietojot fotogrāfijas no filmēšanas pirmās un pēdējās dienas, kurās redzama zāles un koku sazaļošana pusmēneša laikā.

«Es gribētu jums parādīt fotogrāfijas no vēja tuneļa apkārtnes. Pirms mēs ieradāmies, personāls uzņēma fotogrāfiju, kurā apkārtnē redzama izkaltusi zāle. 15 dienas vēlāk, kad mēs devāmies prom, mēs uzņēmām jaunu fotogrāfiju, un tad viss bija kļuvis zaļš. Vai tas nav fantastiski?» priecājās aktieris.

Čans atzīst, ka neko daudz no Latvijas nav redzējis, jo visas dienas bija aizņemtas filmēšanā un aktieris pārsvarā uzturējies viesnīcā un filmēšanas laukumā.

Čans savā dienasgrāmatā arī ievietojis fotogrāfijas, kurās redzams, kā viņš ar filmas režisoru Frenkiju Čanu savā viesnīcas numuriņā labo krēslus, kuriem bija palikušas vaļīgas skrūves.

Aktieris arī priecājās par daudzo fanu ierašanos viņu apraudzīt.

«Es biju ļoti laimīgs un pārsteigs par daudzajiem faniem, kas ieradās filmēšanas laukumā un viesnīcā. Es biju ļoti aizkustināts un mēģināju parakstīt pēc iespējas vairāk autogrāfu. Bet es gribētu izmantot šo iespēju, lai atvainotos jaukajiem Latvijas faniem, jo dienas beigās biju pārāk noguris un nevarēju vairāk pavadīt laika ar jums. Paldies visiem, kas atnācāt!»

Kā ziņots, no 18.aprīļa līdz 2.maijam Jelgavā «Aerodium» vēja tunelī notika Čana jaunākās filmas epizožu uzņemšana. Čana viesošanās laikā tuneļa teritoriju kuplā skaitā apmeklēja filmzvaigznes fani. Ar viņu tikās ar Latvijas premjers Valdis Dombrovskis (V), uzdāvinot suvenīru - Lāčplēša cepuri Latvijas karoga krāsās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu