Ēnu mednieku sāga turpina valdzināt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Uzticamākie F&F grāmatu lasītāji var gavilēt – Apgāds «Zvaigzne ABC» beidzot laidis klajā ar nepacietību gaidīto fantāzijas žanra sērijas «Mortal Instruments» otro daļu «Pelnu pilsēta». 

Šajā grāmatā turpinās Klerijas Frejas, zeltmatainā Džeika un Ēnu Mednieku piedzīvojumi. Sērijas varoņi – parasti mūsdienu pusaudži – labprāt vēlētos, kaut viņu dzīve atgrieztos normālās sliedēs. Bet kas gan var būt normāli, ja piecpadsmit gadu vecumā esi nonācis dēmonu kāvēju Ēnu Mednieku  rindās un tev ik uz soļa nākas sastapties ar tādām būtnēm kā vilkači, vampīri un fejas?

Sērijas pirmo daļu «Kaulu pilsēta» Apgāds «Zvaigzne ABC», atsaucoties uz daudzu lasītāju lūgumu, izdeva pērnā gada decembrī, un tā nekavējoties iekaroja dažāda vecuma lasītāju simpātijas. «Pusaudze meita jūsmoja par šo grāmatu... Mani ieinteresēja. Izlasīju, man patika un sapratu, ka gadiem nav nozīmes... Aizraujoša lasāmviela arī pieaugušajiem,» raksta 50 gadus vecā Daina, savukārt 21 gadu vecais Emīls atzīst: «Autore ir meistarīgi savijusi divas dažādas pasaules, un paslēpusi pasaku tepat blakus», bet 13 gadus vecā Lauma izsaucas: «Ideāla grāmata! Es lasu, mamma lasa, draudzenes lasa, pat skolotājas lasa!» Sērija izpelnījusies arī cildinošas ārvalstu lasītāju un kritiķu atsauksmes.

Grāmatas «Pelnu pilsēta» cītīgākajiem gaidītājiem Apgāds «Zvaigzne ABC» ir sarūpējis pārsteigumu – otrdien, 12. jūnijā, kad grāmata pirmo reizi nokļūs veikalos, pirmie trīs pircēji katrā  Zvaigznes grāmatnīcā visā Latvijā to saņems par brīvu, bet nākamie piecdesmit – par puscenu.

«Pelnu pilsētas» spraigā darbība turpināsies arī cikla nākamajā grāmatā “ Stikla pilsēta». Sēriju no angļu valodas tulkojusi Ina Strautniece.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu