Video pārsteigums: Madonna koncertā parāda pliku krūti; fani nav sajūsmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Nesen vēstījām par Madonnas jauno «M.D.N.A» koncerttūri, kura jau raisīja skaļas runas. Madonna priekšnesumos izmanto baznīcas atribūtiku un veic mājienus par Lady Gagas plaģiātu. Bet nu ir sagaidīti arī plikumi - Madonna parādījusi visiem krūti!

Stambulas «Turk Telecom» arēnā, 55 000 skatītāju acu priekšā dziesmas «Human nature» priekšnesumu rotāja Madonnas nekautrīgais žests. Šova pikantā odziņa gan nav raisījusi viennozīmīgu sajūsmu. Kamēr vieni priecājas par Madonnas spējām atrast veidus kā šokēt, citi ir samulsuši, ka dziedātāja gatava uz visu, lai tikai pievērstu uzmanību savai «vīstošajai personai».

Daži komentāri:

«Kāpēc Madonna vēl joprojām uz skatuves atkailina krūtis? Tas nav seksīgi. Kāpēc man jāskatās uz p..iem dziedātājai, kura derētu man par vecmāmiņu!»

«Vai viņa nav par vecu, lai uz skatuves rādītu krūtsgalus? Turklāt uz skatuves kopā ar viņu uzstājas bērni - viņa paņēma viņus līdzi turnejā!»

Iepriekš Madonna izpelnījās kritiku par to, ka uz fona ekrāna tika demonstrēta Francijas nacionālistiskās partijas līdere Marina Lapēna, kuras pieri rotāja svastika, bet uz virslūpas bija uzzīmētas Hitlera ūsas. Lapēna apdomājot vēršanos pret Madonnu tiesā.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu