Nasrī dusmīgo reakciju pēc vārtu guvuma veltījis žurnālistam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Francijas izlases futbolists Samirs Nasrī savu dusmīgo reakciju pēc gūtajiem vārtiem Eiropas čempionāta spēlē veltījis laikraksta «L'Equipe» žurnālistam.

Pirmdien Eiropas čempionāta D apakšgrupas pirmās kārtas spēlē Francija nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Angliju, vārtus gūstot arī Nasrī. Uzreiz pēc vārtu guvuma viņš pielika pirkstu pie lūpām un iesaucās: «Aizver savu muti!».

Pēc notikušā radās spekulācijas, ka Nasrī to, iespējams, veltījis Francijas izlases galvenajam trenerim Lorānam Blānam, ar ko viņam iepriekš bija konflikts, vai pat Anglijas izlases treneru kolektīvam.

«Es teicu, ka tas bija veltīts viņam («L'Equipe» žurnālistam),» televīzijai TF1 atzina Nasrī, kuram šis žurnālists uzdevis to pašu jautājumu.

Nasrī stāstīja, ka žurnālista kritika ļoti sāpinājusi viņa māti, kura pēdējos mēnešos ir slima.

Pēdējā laikā daudz kritizētais Nasrī tika atzīts par labāko futbolistu mačā ar Angliju.

Tikmēr Blāns otrdien izteica neapmierinātību ar šādu futbolista rīcību.

«Tas mani neinteresē. Jūs esat lieli, ja kādam no sastāva ir problēmas ar žurnālistiem, variet tās atrisināt personiski,» uzsvēra Francijas izlases treneris, stāstot, ka viņam būs saruna ar Nasrī. «Mēs nevaram kontrolēt spēlētāju reakciju, tā var būt negaidīta.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu