Čehiem pirmā uzvara, grieķiem - pirmais zaudējums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas futbola čempionāta A apakšgrupas mačā otrdien pie uzvaras tika Čehijas valstsvienība, kura ar 2:1 uzvarēja Grieķijas futbolistus.

Čehijas futbolisti vadību ieguva jau pēc spēlētām divām minūtēm, kad vārtus guva Petrs Jiračeks, bet pirmā puslaika sestajā minūtē Vaclavs Pilaržs panāca 2:0. Turpinājumā čehu ofensīva palika mazāka, bet 22. minūtē grieķi veica vārtsargu maiņu, jo savainojumā iedzīvojās Kostas Halkias.

Otrajā puslaikā vienā no izgājieniem savā soda laukumā rupji kļūdījās čehu vārtsargs Petrs Čehs un pirmais pie bumbas bija Fanis Gekas, raidot bumbu vārtos. Mača turpinājumā grieķi centās panākt neizšķirtu, taču Čehijas izlase spēja nosargāt savus vārtus un izcīnīt pirmo uzvaru čempionātā.

«Apollo» jau ziņoja, ka pirmajā kārtā Grieķija spēlēja neizšķirti 1:1 ar Poliju, savukārt Čehijas futbolisti piedzīvoja sagrāvi pret Krieviju (1:4).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu