Varšavā punktus dala uz pusēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Otrdienas vēlā vakarā Polijas galvaspilsētā Varšavā Eiropas čempionātā futbolā tikās Polijas un Krievijas valstsvienības.

A apakšgrupas otrās kārtas spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1.

Spēles sākumā bīstamāk uzbruka laukuma saimnieki un labas izdevības atklāt rezultātu bija Robertam Levandovskim, taču bumba vietu vārtos neatrada. Vienā no uzbrukumiem Polijas izlasei izdevās gūt vārtus, taču līnijtiesnesis bija fiksējis aizmugures stāvokli.

Puslaika izskaņā rezultātu atklāja Krievijas izlases futbolists Alans Dzagojevs, kurš pēc soda sitiena bija pirmais pie bumbas un ar galvu novirzīja to Pšemislava Titona vārtos. Tie futbolistam bija trešie vārti čempionātā.

Otrajā puslaikā krievi sekmīgi darbojās aizsardzībā, neļaujot pretiniekiem tikt līdz savam soda laukumam, bet vienā no pretuzbrukumiem ar precīzu sitienu atzīmējās Jakubs Blaščikovskis, panākot 1:1. Mača turpinājumā abām izlasēm bija iespēja mainīt rezultātu sev par labu, taču precīzs sitiens vārtos nesekoja.

Jau ziņojām, ka dienas pirmajā spēlē A apakšgrupā čehi ar 2:1uzvarēja Grieķijas futbolistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu