Vakar avārijās gājuši bojā divi cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Otrdien autoavārijās gājuši bojā divi cilvēki, - satiksmes negadījumā Krustpils novadā gājis bojā autovadītājs, bet Dobeles novadā - velosipēdists, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Jau ziņots, ka vakar plkst.12.05 Krustpils novadā, autoceļa Jēkabpils-Antūži 5.kilometrā, 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Nissan Sunny», sadūrās ar automašīnu «Audi 80», kuru vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis.
Slimnīcā ar dažādām traumām tika nogādāti abu automašīnu vadītāji un automašīnas «Audi» pasažiere - 1950.gadā dzimusi sieviete.

Kā informēja Valsts policijā, no gūtajām traumām slimnīcā nomira automašīnas «Audi» vadītājs.

Savukārt plkst.14.30 Dobeles novada Bikstu pagastā 1947.gadā dzimis vīrietis, iespējams, alkohola reibumā, vadot velosipēdu, netika galā ar tā vadību, nobrauca no ceļa grāvī, kur atsitās pret notekcauruli. Velosipēdists no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā.

Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 30 transportlīdzekļu vadītājus, kam organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 13 no tiem bija autovadītāji, bet 17 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 15 transportlīdzekļu vadītāji - septiņi autovadītāji un astoņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu