«airBaltic» ievieš mobilo reģistrāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas nacionālā aviosabiedrība «airBaltic» ievieš jaunu pakalpojumu klientiem, kuri vēlas taupīt laiku, reģistrējoties lidojumam ar mobilajām ierīcēm, informē kompānijā.

Mobilā reģistrācija pašlaik ir pieejama «airBaltic» reisiem no Rīgas, Bergenas, Billundas, Budapeštas, Diseldorfas, Helsinkiem, Lapēnrantas, Londonas, Maskavas, (Domodedovas), Nicas, Oslo, Oulu, Parīzes, Tallinas, Tamperes, Turku, Vāsas and Vīnes.

Mobilā reģistrācija visiem nākamās dienas reisiem sākas iepriekšējās dienas plkst.12 (pēc vietējā laika) un tiek pārtraukta aptuveni 90 minūtes pirms izlidošanas.

Mobilās reģistrācijas pakalpojums ir pieejams visās mobilajās ierīcēs, ievadot mobilajā interneta pārlūkprogrammā adresi «airBalticMobi.com» vai izmantojot «airBaltic» lietojumprogrammu savā «iPhone» vai «iPad» ierīcē.

«Mūsu mērķis ir nepārtraukti uzlabot pakalpojumus, ko mēs sniedzam saviem pasažieriem, kuri ceļo uz/no 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS. Izmantojot mobilo reģistrāciju, mūsu klienti var samazināt lidostā pavadāmo laiku. Ja visi pasažieri lidojumiem izmantotu mobilo reģistrāciju un reģistrāciju internetā, viņi visi kopā ietaupītu līdz pat 100 miljoniem minūšu gadā. Tas ir ievērojams laika ietaupījums — gandrīz 200 gadi,» norāda kompānijas pārdošanas un mārketinga vecākais viceprezidents Mihaels Grimme.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu