Dānija atspēlējas no 0:2, tomēr uzvaru izrauj Portugāle

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eiropas čempionāta finālturnīra B apakšgrupas otrās spēļu kārtas mačā Ļvovā šovakar Portugāles futbolisti dramatiskā cīņā ar 3:2 pārspēja Dānijas valstsvienību.

Jau no pirmajām minūtēm vairāk uzbruka portugāļi, tomēr reālu vārtu gūšanas izdevību nebija. Tomēr 24. minūtē pēc stūra sitiena Portugāles izlases aizsargs Pepe ieraidīja bumbu dāņu vārtos - 1:0, bet 36. minūtē pēc Nani teicamas piespēles Helders Poštiga panāca jau 2:0. Dānijas komanda atbildēja ar labu Kristiāna Eriksena tālsitienu, bet 41. minūtē Mihaels Krons-Dēli ar galvu piespēlēja Niklasam Bendtneram, kurš raidīja bumbu tukšos vārtos - 2:1. Puslaika izskaņā portugāļiem radās vēl pāris izdevības atgūt divu vārtu pārsvaru, tomēr rezultāts nemainījās.

Otrā puslaika sākumā teicamu iespēju garām palaida Krištianu Ronaldu, kurš neprata pārspēt dāņu vārtsargu Stefanu Andersenu, bet puslaika vidū labas izdevības panākt neizšķirtu bija Viljamam Kvistam un Bendtneram. Nepilnas 15 minūtes līdz spēles beigām Ronaldu neizmantoja vēl vienu lielisku momentu, bet 80. minūtē Bendtners panāca izlīdzinājumu - 2:2. Portugāļi metās atgūt vadību un 87. minūtē uz maiņu uznākušais Silvestrs Varela izrāva Portugāles izlasei uzvaru - 3:2. Jau kompensācijas laikā Lassem Šēnem bija teicama izdevība gūt trešos vārtus, tomēr bumba lidoja garām vārtiem.

B apakšgrupas otrās spēļu kārtas otrajā mačā šovakar, plkst. 21.45 tiksies divi pasaules futbola grandi - Nīderlande un Vācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu