Gomess nodrošina Vācijai otro uzvaru, Nīderlande bezdibeņa malā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eiropas čempionāta finālturnīra B apakšgrupas otrās spēļu kārtas otrajā mačā Harkovā trešdienas vakarā Vācijas valstsvienība ar 2:1 pieveica Nīderlandes izlases futbolistus, kuriem šis bija jau otrais zaudējums divās spēlēs.

Spēles ievadā abām komandām biaj pa vienai labai izdevībai gūt vārtus, taču tās palika neizmantotas. 24. minūtē mača rezultāts tika atklāts, kad pēc Bastiāna Švainštaigera piespēles Mario Gomess pārspēja Mārtenu Stekelenburgu - 1:0. Bet 38. minūtē Gomess vēlreiz nokļuva teicamā vārtu gūšanas pozīcijā un dubultoja Vācijas komandas pārsvaru - 2:0. Brīdi pirms pirmā puslaika beigām vāciešiem bija iespēja gūt trešos vārtus, tomēr pēc rikošeta Stekelenburgam izdevās glābt Nīderlandes izlasi no vārtu zaudējuma.

Otrā puslaika sākumā pēc Robina van Pērsija sitiena vāciešus glāba vārtsargs Manuels Noiers, bet nedaudz garām vārtiem sita Veslijs Sneiders, tomēr arī Vācijas futbolisti gana daudz kontrolēja bumbu un prata izveidot labus momentus. Turpinājumā nīderlandieši uzbruka vairāk un 73. minūtē van Pērsijs ar sitienu no soda laukuma robežas samazināja rezultāta starpību - 2:1. Tomēr atlikušajā laikā Nīderlandes komandai izglābties no neveiksmes tā arī neizdevās.  

Atgādinām, ka trešdien B apakšgrupas otrās spēļu kārtas pirmajā mačā Portugāle dramatiskā cīņā izrāvā uzvaru ar 3:2 pār Dāniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu