Krievijas futbolists: Tiesnesis uz Polijas vārtiem nepiešķīra divas <i>pendeles</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas futbola izlases spēlētājs Romāns Širokovs pēc Eiropas čempionāta mača starp Polijas un Krievijas valstsvienībām diezgan nievājoši izteicies par pretinieku parādīto sniegumu.

Jau ziņots, ka otrdien Varšavā Polija spēlēja neizšķirti ar Krieviju (1:1). Pēc žurnālista apgalvojuma, ka poļi pie Krievijas izlases vārtiem izveidojuši pietiekami daudz momentu, Širokovs atbildēja «Sovsport.ru» žurnālistam.

«Pie Krievijas izlases vārtiem? Un kuri tad bija tie momenti? Soda sitiens pirmajā puslaikā un vieni gūti vārti - tas arī viss,» teica spēlētājs.

Pussargs arī kritizēja mača galveno tiesnesi, sakot, ka viņš nav piešķīris vismaz divus 11 metru soda sitienus uz Polijas izlases vārtiem.

«Spēka pietika, taču varējām nospēlēt labāk. Pēdējā piespēle mums nesanāca un vēl tiesnesis nenozīmēja divus «tīrus» 11 metru soda sitienus. Īpaši epizodē ar Keržakovu - viņu no aizmugures nogāza... Mēs tad pirmajā puslaikā būtu vadībā ar 3:0,» secina Širokovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu