Aicina uz «Kinotēkas» vasaras vakaru ar labu kino

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Kinotēka» - LTV1 raidījums par labu kino svin sezonas noslēgumu un aicina visus skatītājus un laba kino mīļotājus pievinoties svinībām 14. jūnijā Kalnciema kvartālā, plkst. 19:30. 

Svinībās neiztikt bez laba kino - brīvdabas kino seansā uz lielā ekrāna varēs skatīties pagajušā gada absolūto hītu, 5 Oskara balvu laureāti, filmu «Mākslinieks»! Melnbaltā un teju mēmā franču lente ir fenomenāls atradums no aizvadītā Kannu kinofestivāla, kur galvenās lomas atveidotājs Žans Dižardēns saņēma Zelta palmas zaru kā labākais aktieris.

«Kinotēka» gaida šajā vakarā īpašus viesus, sabiedrībā zināmus cilvēkus , kas uzticējuši mūsu raidījumam stāstus par savas dzīves  Filmu! Publiku gaida mazliet intelektuālas kino spēles, publiska kritiķu diskusija (Daira Āboliņa, Dita Rietuma, Viktors Freibergs) par 21. gadsimta labāko filmu, kurā aicināti iesaistīties visi laba kino cienītāji.

«Kinotēkas» atbalstītājs un partneris «Lattelecom» ir parūpējies par lielisku balvu  vienam laimīgajam gadsimta filmas prognozētājam! Publika tiek aizināta iesūtīt savas prognozes gadsimta filmai «Kinotēkas» sociālajos tīklos līdz ceturtdienas rītam! Lai balvu saņemtu ir jābūt klāt Kalnciema ielā!

Pasākuma viesiem būs iespēja kopā ar kino kritiķēm Ditu Rietumu, Dairu Āboliņu un kinozinādiskusijā noskaidrot 21. gadsimta labāko filmu!

  • Sākums: plkst. 19:30
  • Ieeja: brīva
  • Apģērbs: gluži kā filmā «Māklsinieks» - malnbalts

Vairāk informācijas: Kinotēkas «Twitter» kontā »@kinoteeka».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu