Belaši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

Mīklai:

3 glāzes miltu
1 glāze ūdens vai piena
50 g sviesta vai eļļas
15 g rauga
šķipsniņa sāls un cukura

Pildījumam:

200 g cūkas gaļas
200 g liellopu gaļas
1 sīpols
ķiploks
sāls
pipari
ūdens
eļļa

Pagatavošana:

No visām sastāvdaļām sajauc mīklu un noliek siltumā uzrūgt.

Gaļu sajauc ar samaltiem ķiplokiem un sīpolu, pieliek sāli un piparus. Gaļas masai pielej nedaudz ūdens, lai sulīgāka.

No mīklas veido apaļus, plānus plāceņus, vidū liek pildījumu. Katra plāceņa malas saņem uz augšu kopā kā maisiņu, saspiež kārtīgi kopā, tad plāceni saplacina (var nedaudz piespiest ar mīklas rulli).

Pannā sakarsē eļļu (eļļai jābūt bagātīgi). Plāceni liek ar savienojuma vietu uz leju, cep no abām pusēm brūnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu