Lēvs: Pēc 60-70 minūtēm nīderlandiešiem vairs nebija spēka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs pēc uzvaras pār Nīderlandi (2:1) norādīja, ka spēles rezultāts ir taisnīgs, vēsta «championat.com».  

«Bija ļoti karsts, mēs labi spēlējām aizsardzībā, bet pretinieku labākajiem spēlētājiem trūka ideju uzbrukumā,» rezumē Lēvs. «Otrajā puslaikā, kad mēs ielaidām vārtus, mačs kļuva interesantāks. Arī mēs varējām gūt vārtus, tādēļ kopumā uzskatu, ka rezultāts ir taisnīgs.»

«Mēs zinājām, ka nīderlandiešiem ir problēmas aizsardzībā, viņu aizsargi atstāja mums brīvus laukumus, kā dēļ izdevās gūt divus vārtus. Tik karstos laika apstākļos mums bija jāsaglabā spēki, tādēļ centāmies kontrolēt bumbu. Bet Nīderlandes izlase, kurai bija jāatspēlējas, devās uz priekšu, atstājot mums brīvas vietas laukumā. Pēc 60-70 minūtēm spēki pretiniekiem vairs nebija atlicis,» uzskata Vācijas izlases galvenais treneris.

«Kas attiecas uz spēli pret Dāniju un mūsu sastāvu, tad šo to plānojam izmainīt,» atklāj Lēvs. «Izvērtēsim, skatīsimies, kā būs labāk. Šis ir garš turnīrs, mums vēl priekšā ir grūtas spēles. Nedomāju, ka sastāvā būs daudz izmaiņu, varbūt viena vai divas, lai saglabātu futbolistus svaigus uz ceturtdaļfināla maču.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu