«Fonofest» mēnesi pirms festivāla papildina programmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Precīzi mēnesi pirms ieejas vārtus 13. jūlijā Uplandos pie Cēsīm vērs jau astotais «Fonofest», festivāla organizatori izsludina grupas un dīdžejus, kuri noslēdz festivāla programmu.

Mūzikas un sporta festivāls «Fonofest» šā gada 13. un 14. jūlijā uz četrām skatuvēm pulcēs 48 grupas un 4 dīdžejus, kopumā pārstāvot divpadsmit valstis. Būtiska festivāla sastāvdaļa vienmēr ir bijuši dīdžeji, kuri rūpējas par dejām līdz agrai rīta stundai, tāpēc šogad «Fonofest» ballīti savās rokās ņems Egons Reiters, Artis Dvarionas, Arturs Mednis, kā arī Dj duets Rudd & ZZ Alekss ar bungu priekšnesumu.

Tāpat festivālu papildina grupas gan uz galvenās, gan Cēsu Alus skatuves, kopējam mūziķu pulkam pievienojoties tādām apvienībām kā «Oranžās Brīvdienas», «Funcoolio», «Momend», «On The Roof», «Positive For», «El Trio» un «Pyro Trees». Kā katru gadu, arī šoreiz «Fonofest» sniedz iespēju jaunajām grupām, kuras redzēsim «Red Bull Tourbus» skatuves sarakstā – «Galaxy Bostons», «Smind», «Tonick» un «Crow Mother».

Atgādinām, ka mūzikas un sporta festivāls Fonofest norisināsies jau astoto gadu pēc kārtas, uz vairākām skatuvēm pulcējot tādus mūziķus kā «The Asteroids Galaxy Tour» (Dānija), «Pērkons», GACHO, «Labvēlīgais Tips», «Deep Insight» (Somija), «Satellites LV», «Pienvedēja Piedzīvojumi», «The Korea» (Krievija), «Heartbeat Parade» (Luksemburga) un daudzus citus. 

Festivālu papildinās arī plašs klāsts sportisko aktivitāšu, tai skaitā volejbola, futbola, skeitborda un skimborda sacīkstes. 

Biļetes iepriekšpārdošanā par Ls 15.- pieejamas visās Biļešu servisa kasēs.
«fonofest.com»; «twitter.com/fonofest».

Noskaties kā top Fonofest:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu