Policija aiztur vīrieti par nežēlīgu noziegumu: viņš ar skābi aplējis jaunu sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Likumsargi Olainē aizturējuši vīrieti, kurš ar skābi aplējis 21 gadu vecu sievieti, portālam «Apollo» pavēstīja Rīgas policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Sadovskis pastāstīja, ka šausmīgais noziegums noticis 27.maijā meža masīvā netālu no Rīga-Salaspils apvedceļa, kur 1982.gadā dzimušam vīrietim izcēlās konflikts ar 21 gadu vecu sievieti.

Konflikta laikā vīrietis no kabatas izvilka stikla pudelīti un tās saturu uzlēja jaunajai sievietei. Pēc notikušā vīrietis aizbēga.

Jaunajai sievietei tika sniegta neatliekamā palīdzība pēc mediķu izsaukšanas. Pēc uzbrukuma cietusī guva 25% ķermeņa apdegumu.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, cietusī sieviete nodarbojusies ar prostitūciju.

Par notikušo Rīgas reģiona Olaines iecirkņa policisti sāka kriminālprocesu par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Operatīvās meklēšanas laikā policisti nāca uz pēdām 1982.gadā dzimušam, agrāk netiesātam vīrietim, kuru 12.jūnijā aizturēja.

Aizdomās turētais savu vainu atzina un savu rīcību motivēja ar pēkšņu dusmu uzplūdu.

Šodien tiesa kā drošības līdzekli aizdomās turētajam piemēroja apcietinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu